Pandrup

Jammerbugt FC har ikke tabt på udebane i et år

Fodbold, 2. division
FC Sydvest 05 – Jammerbugt FC: 2-3 (1-1)

1-0 (25.)
1-1 (29.) Nikolaj Lyngø
1-2 (58.) Sead Gavranovic
1-3 (68.) Bardhec Bytyqi
2-3 (70.)

Det blev til 5. sejr ud af 5 mulige, da Jammerbugt FC fortjent vandt mod FC Sydvest 05 lørdag eftermiddag 26. september.
Dermed forsvarer Jammerbugt FC ikke alene 1. pladsen, men har endnu ikke tabt en kamp i hele 2020 eller tabt på udebane i nu et år.

Bedste start nogensinde
– Vi har overordnet set fået den bedste sæsonstart nogensinde og det i en sæson, hvor rækkerne knækker over. Vi bobler af selvtillid, og lige nu føler vi, at vi kan slå alle, og vi skal holde liv i denne stime, så længe vi kan, fortæller cheftræner Bo Zinck.
– Men vi arbejder stadig hårdt og ydmygt, understreger han.

Rigtig godt tilfreds
Jammerbugt FC vandt fuldt fortjent på en svær udebane mod et hold, som hjemme har slået FC Fredericia fra 1. division ud af pokalen.
– Vi fik skabt mange chancer og burde have lukket kampen allerede i 1. halvleg, men vi gav et par dumme mål væk, fortæller Bo Zinck.
– Vi skabte mere, end man skal for at vinde på udebane, så jeg er vildt godt tilfreds. Der er selvfølgelig altid nogle ting, vi skal hjem og se på, tilføjer han.

Bo Zinck og trænerteamet kan være godt tilfreds efter endnu en sejr. Arkivfoto: Vores Jammerbugt

Bardhec nettede igen
Jammerbugt FC kom ellers bagud efter en omstilling fra værterne, men Nikolaj Lyngø udlignede på hovedstød efter et hjørnespark.
Efter pausen kom Jammerbugt FC på 2-1 efter et gennembrud i modstandernes venstre side, hvor bolden blev spillet skråt tilbage til målscorer Sead Gavranovic.
Og det blev 3-1, da Bardhec Bytyqi udfordrede i feltet og scorede flot. Han er nu oppe på 6 turneringsmål i 5 kampe.

Alligevel spændende

FC Sydvest 05 fik reduceret kort efter på et hovedstød.
– Men vi havde et par friløbere til sidst, som vi ikke fik scoret på, og så blev det unødigt spændende, og de havde også en kæmpe chance til sidst, hvor de kunne have gjort det grimme mod os, siger Bo Zinck.

Lokalopgør i vente
Nu venter et lokalopgør mod Thisted FC, som besøger Sparekassen Vendsyssel Arena fredag 2. oktober klokken 19 til den første lyskamp på opvisningsbanen.

Læs om fantastiske oplevelser og events