Pandrup

Jammerbugt FC skal følge succes op på svær udebane

– Foran et talstærkt publikum på 247 forsatte Jammerbugt FC onsdag aften den flotte stime i sommerens oprykningsspil i fodboldens 2. division med en yderst sikker sejr på 3-0 hjemme mod Vanløse.
(Foto: Flemming Dahl Jensen)

Ude mod stærkt hjemmehold
Dermed er det blevet 10 ud af 12 mulige point i de foreløbige 4 kampe i oprykningsspillet, og lørdag klokken 15 gælder det en udekamp mod Brønshøj i jagten på at avancere yderligere.
Inden kampen har begge hold 30 point, men Jammerbugt FC har en klart bedre målscore.
– Brønshøj er et rigtig stærkt hjemmehold. Der er som regel fuldt hus til deres hjemmekampe, og de har nogle fede fans, som skaber masser af stemning, så vi skal være forberedt på, at det er en udebane med tryk på, siger cheftræner Bo Zinck.

Voldsomt program
Han mener, det blive holdet med flest kræfter, som løber med sejren med et spilprogram, der hedder kampe lørdag, onsdag og lørdag.
– Vi er ude i et voldsomt program, hvor der er brug for mange kræfter. Så holdet med de fleste kræfter, og som gør det fornuftigt med bolden, vinder. Det handler ikke nødvendigvis om at have mest talent, men om at æde sig selv, siger Bo Zinck.

Bedst fra start
Han glæder sig over, at Jammerbugt FC sammen med Aarhus Fremad er det hold, der har gjort det bedst i oprykningsspillet.
– Så indsatsen er godkendt indtil nu, men vi vil avancere endnu mere, siger Bo Zinck.
Jammerbugt FC startede oprykningsspillet på sidstepladsen, men er nu nummer 9 ud af 12 og har et bredt midterfelt inden for rækkevidde.
Efterårets spild af chancer er forsvundet, og det viste kampen hjemme mod Vanløse onsdag aften også.

Retvisende resultat
Selv om Vanløse er et stærkt kontrahold, så kom gæsterne kun frem til en enkelt chance i kampen.
– Vores sejr var fuld fortjent, og vi kunne godt have scoret yderligere. 3-0 er et retvisende resultat, siger Bo Zinck.
Han er ikke overrasket over sejren.
– Vores placering i grundspillet var ikke retfærdig. Hvis vi havde udnyttet vores chancer, så havde vi været med i top 3. Men nu har vi fået hul på bylden, så jeg er ikke overrasket over sejren, selv om Vanløse blev nummer to i grundspillet i deres pulje, uddyber han.

Holdpræstation
Han mener, at sejren skyldes en holdpræstation.
– Vi står rigtig godt i defensiven, og når vi scorer tre mål, så vinder vi, og vi er rigtig stærke på hjemmebane, så det er ikke let at komme til Pandrup.

Jammerbugt FC – Vanløse: 3-0 (1-0)
1-0 Morten U. Thomsen (17.)
2-0 Sead Gavranovic (58.)
3-0 Zander Hyltoft (60.)

Læs om fantastiske oplevelser og events