Pandrup

Jammerbugt FC skal tilbage på lokale hænder

– Vi kan ikke bare stå på sidelinjen og se, at det hele sejler. Lokalsamfundet er interessere i at finde en løsning.
Det siger Per Mariager om den storm, som i disse uger rammer Nordic Bet Ligaklubben Jammerbugt FC på grund af klubejer Klaus-Dieter Müllers manglende betalinger af løn til en række spillere samt regninger til lokale kreditorer.
Per Mariager er med sin virksomhed Senia hovedsponsor i klubben, og han er sammen med 5 andre lokale investorer gået sammen om at forsøge at købe Jammerbugt FC tilbage på lokale hænder.
 
Lokale anparter
– Vi er nået frem til at købet af licensen er 1 mio. kr. værd, og det har vi budt, mens Klaus-Dieter Müllers modsvar er 1,2 mio. euro, siger Per Mariager om de foreløbige forhandlinger, som faktisk har stået på i snart tre uger.
Ydermere er det planen, at købsprisen på 1 mio. kr. skal deponeres på en konto, indtil alle kreditorer er betalt, hvorefter restsummen kan frigives til Klaus-Dieter Müller.
– Vi skal have den lokale ånd tilbage. Det skal ikke bare være en ny finansmand uden hjerte i klubben, der skal drive Jammerbugt FC videre. Derfor vil vi give de lokale fodboldfans mulighed for at købe anparter eller shares i Jammerbugt FC, fortæller Per Mariager.

Der skal ryddes op
Selv om målet er at købe hele Jammerbugt FC tilbage, så er der ikke en interesse i for eksempel at overtage hele spillertruppen, for også her skal der et lokalt islæt tilbage.
– Vi vil købe hele set-up´et, og så må vi se på, hvordan vi får ryddet op i spillertruppen. Vi skal have den lokale ånd tilbage, understreger Per Mariager, der undrer sg over, at Klaus-Dieter Müller trods Jammerbugt FCs økonomiske situation har tegnet kontrakter med 5 nye spillere i løbet af de sidste 14 dage.
Han forsøger at få fat i Klaus-Dieter Müller for at aftale nye forhandlinger, men det er indtil videre ikke lykkedes, og samtidig er der en gruppe kreditorer, der arbejder på at indgive en konkursbegæring mod Klaus- Dieter Müllers Jammerbugt FC.
Det har ikke være muligt at få en kommentar fra Klaus-Dieter Müller.

Læs om fantastiske oplevelser og events