Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Jammerbugten får ny festival

Den nye Outdoor Festival vil inspirere til at være aktiv i naturen med bl.a. Marathon, mountainbike og beachvolley.

Dyrk yoga med sand mellem tæerne og lyden af Vesterhavets bølger i ørerne. Få styr på din teknik og lær fede tricks på din mountainbike. Eller hvad med at løbe en tur i Jammerbugtens skønne natur i selskab med andre? Det og meget mere er en del af programmet for Outdoor Festival 2016, der foregår fra 31. juli til 7. august.

– Vi har så mange gode outdoor aktiviteter her i Jammerbugten. Men mange – især turister – opdager desværre ikke alle de tilbud, som lokale foreninger og turistaktører laver her i vores unikke natur. Derfor har vi længe ønsket at lave en rigtig Outdoor Festival, der virkelig kan sætte fokus på alle aktiviteterne og forhåbentlig få rigtigt mange turister med,  siger Jette Holt fra arbejdsgruppen bag Outdoor Festival 2016.

Som en del af festivalen er der tre helt store events. Beach Triathlon på Saltum Strand søndag den 31. juli. Beach Volley-turnering også på Saltum Strand lørdag den 6. og søndag den 7. august samt Blokhus Marathon søndag den 7. august.

Alle festivalens otte dage foregår der aktiviteter, som alle kan være med til. Hver dag kl. 8 er det for eksempel muligt at tage sig en forfriskende tur i bølgen blå på Blokhus Strand i selskab med det frivillige netværk af helårsbadere, Søstjernerne. Bagefter er der skruet op for varmen i Saunahytten. Der er også skruet op for ambitionerne for Outdoor Festivalen, som VisitJammerbugten er med til at arrangere. Her satser man på, at festivalen bliver en tilbagevendende aktiv begivenhed i hele Jammerbugten.

Læs om fantastiske oplevelser og events