Aabybro

– Alle mand ikke kan spille så dårligt igen

Håndbold, Jyllandsserie herrer
Aabybro HK – IK 1919 Aalborg: 15-22 (6-11)

Aabybro kom til søndagens hjemmekamp mod IK 1919 med tre udskiftninger og dermed uden en eneste venstrehåndet spiller, og det fik stor indflydelse på kampen.
Kristian Jakobsen var ude med sygdom, mens Mikkel Stouby døjer med en mindre knæskade.
– Vi vidste godt, at alle skulle være der 100 pct. for at vinde i dag, og det var vi ikke. Det var tværtimod en kollektiv offday, og vi tabte til et bedre hold, siger Erik Borup, træner for Aabybro HK.
– Vi havde inden kampen talt om, at vi var uden en venstrehåndet på vores højre back, men vi fik ikke løst problemet. Det handler blandt andet om en anden timing og nogle spil, man ikke kan sætte i gang, siger Erik Borup, men understreger.
– Det skal ikke være en undskyldning for nederlaget. Det er helt fortjent. Men der er det positive, at jeg er sikker på, at alle mand ikke kan spille så dårligt igen.

For mange fejl

Aabybro HK kom hurtigt bagud med 4-5 mål og måtte gennem hele kampen halse 5-8 mål bagefter gæsterne.
– Vi laver igen 15 tekniske fejl, så bliver det svært. Det er fint, at vi kan holde dem nede på 22 mål, så problemet er ikke forsvaret, men angrebet. Vi kommer aldrig til at vinde en kamp, hvis vi kun scorer 15 mål.
– Nu skal vi tilbage på træningsbanen, så vi fremadrettet er klar til at kunne løse problemet, hvis vi igen kommer til at skulle spille uden en venstrehåndet spiller, siger Erik Borup.
Aabybro HK er efter 4 kampe på 3. pladsen med 4 point, og det er to point færre end dagens modstander og Hjallerup HK.
Aabybro HK spiller igen lørdag 6. november ude mod Aalborg HK, der også har 4 point.
– Det bliver en vigtigt kamp og lige så svær, om den vi lige har spillet. Aalborg HK er tilbage i stærkeste opstilling og kan trække på 3. divisionsspillere fra deres 1. hold.

Læs om fantastiske oplevelser og events