Pandrup

Jetsmarks nye skaterbane er klar i september

Tilbage i efteråret 2017 begyndte Jetsmark Lokalråd at samle penge ind til en ny skaterbane i Jetsmark området. 

Nyt skatermiljø
Tidligere var et mindre område med ældre ramper blevet fjernet ved Jetsmark Idrætscenter, så den nye skaterpark skal erstatte disse ramper og danne rammen om et nyt og forbedret skatermiljø for børn og unge. Den nye bane bliver strategisk placeret, så den er synlig og et hyggeligt sted at skate.
Desuden får den nye bane et overdække og bord/bænke, så der kan skabes et hyggeligt og sundt skatermiljø for områdets børn og unge, samt turister i sommerlandet.

Sat på standby
Jetsmark Lokalråd søgte i løbet af 2018 alle pengene hjem til den kommende skaterbane. Imidlertid var der et stort ønske om at skaterbanen skulle blive en del af den kommende nye skole.
Derfor har skaterprojektet har stået ’standby’, indtil jorden blev købt og den nye skole designet i en så stor detaljeringsgrad, at skaterbanen fysisk kunne designes og tilpasses det endelige rekreative område.
Dette skete i foråret 2020 og FSR Beton blev booket til at bygge banen. 

Stor erfaring
FSR Beton har stor erfaring med at bygge skaterbaner, og de har også bygget baner i både Biersted, Nibe og Fjerritslev.
Skaterbanen bliver første del af udendørs faciliteter, som den nye skoles elever også kan benytte, og den opføres i de kommende uger ved siden af cykelstien mellem Jetsmark Idrætscenter og Jetsmark Kirke.

Klar i september
FSR Beton forventer at banen står klar til brug i september, og Jetsmark Lokalråd forventer at holde indvielse før efterårsferien.
Det er Jammerbugt Kommune, der leder byggeriet med bygherrerådgiver, arkitekt cand.arch. Jens Hammer, som projektleder i tæt samarbejde med udviklingskonsulent Lars Haagensen og Jetsmark Lokalråd.

Tilknytning til skole og idrætscenter
Skaterbanen bliver opført, som en integreret del af de forskellige udendørs faciliteter i tilknytning til den nye skole og Jetsmark Idrætscenter.
Det anses for at være en god ide og værdsættes af projektleder Jens Hammer, som også er kommunens projektleder på skole-byggeriet samt renovering og tilbygning af Jetsmark Idrætscenter. 

Lokalrådets indsats
Fra Jetsmark Lokalråd er det primært Pia Steen Bjerring, fundraiser til projektet, samt Susanne Larsen Kristiansen, Diane Aarestrup og Inger Kristensen, der har været involveret i projektet.
– Nu ser vi alle frem til i de kommende uger at kunne følge byggeriet uge for uge, så vi om kort tid kan indvie endnu et attraktivt aktivitetssted i Jetsmark området, siger Pia Steen Bjerring, Jetsmark Lokalråd.

Læs om fantastiske oplevelser og events