Nyheder
imported

Julefrokosterne slår i gang

Kulturhuset Blokhus danner ramme for nogle af årets julefrokoster

Blokhus:

Kulturhuset Blokhus danner ramme for nogle af årets julefrokoster

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Volf Band er efterhånden ikke længere bare et band, men en institution i dansk underholdning, og den 28. november har man mulighed for at høre dem i forbindelse med julefrokost på Kulturhuset Blokhus.

Der inviteres til julefrokost med buffet kl 18.00, og koncert og dans kl. 21.30, når Volf Band scenen. Volf Band står for noget at det ypperste inden for dansk underholdning med et show, der i den grad rammer en bredde, som sjældent er set i dansk showbizz.  Det siges, at bandet fange alt, hvad der kan krybe og gå af teenagere, lærlinge, nygifte, førstegangsfødende, tillidsmænd, direktører, de lidt grå og de fleste af de pensionister, der stadig findes i Danmark.

Og hvis man hellere vil vente til december med julefrokost, indtager  Irish X-Mas med Tom Donovan & Fjordfolk scenen på Kulturhuset d. 05. december med buffet kl 18.00 og koncert og dans kl. 21.30. Her vil Kulturhuset præsentere en festlig, forrygende og anderledes julefrokost med Tom Donovan og Fjordfolk. – Denne aften skruer vi ned for pop og rock, og præsenterer stemningsfyldt irsk, skotsk og engelsk folkemusik, når de to indtager scenen for første gang, fortæller indehaver John Andersen.

Tom Donovan starter aftenen med smukke sange, og sætter derefter gang i festen med sit store repertoire inden Fjordfolk tager over, og holder festen kørende med humør og spilleglæde.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events