Nyheder
imported

Karsten ”kortbuks” Hansen

Nu har Jammerbugt Kommune indgået en aftale med naturvejlederen fra Guldbæk ved Støvring om, at han hver mandag i skoleferien fortæller turister og andre interesserede om naturen og kulturen to steder i kommunen.

Jammerbugt:

Til sommer bliver naturvejleder Karsten Hansen – også kendt som Karsten Kortbuks – en del af turistserviceapparatet i Jammerbugt Kommune

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Det er lykkedes VisitJammerbugten, at etablere et spændende samarbejde med Karsten ”Kortbuks” Hansen, kendt fra blandt andet Tv2’s optagelser ”Offroad Nordjylland” og ”Gudenåen – en rejse på floden”. Karsten vil alle mandage i ugerne 27 – 32 være guide på vandringer i henholdsvis Slettestrand og Blokhus, hvor der fortælles om naturen, anekdoter, eventyr og myter der knytter sig til området.

– Jammerbugten favner så meget natur, kultur- og historieformidling, og det er netop det, vi ønsker at sætte øget fokus på, siger Lotte Kande fra Visitjammerbugten

Hun understreger samtidigt, at samarbejdet med Karsten ”Kortbuks” Hansen skal være med til at understøtte de allerede etablerede vandringer og guidede ture der findes i kommunen.

– Man kan læse sig til meget, men er man med en guide, som virkelig kender stedet, giver det fortællingen en ekstra dimension, fortsætter Lotte Kande og gør endvidere opmærksom på, at der udover Karsten ”Kortbuks” Hansens vandringer findes et rigt – og bredt udbud af guidede oplevelser i blandt andet Store Vildmose, Klim Kalkovn, Jetsmark Kirke og i områdets Klitplantager m.m.

Man kan tage med Karsten ”Kortbuks” Hansen på vandringer alle mandage i ugerne 27 – 32.

Blokhus kl. 10.00 – 12.00

Mødested: VisitJammerbugten – Strandvejen 5b – 9492 Blokhus

Svinkløv-Slettestrand kl. 14.00 – 16.00

Mødested: P-Pladsen ved Svinkløv Badehotel – Svinkløvvej 593 – 9690 Fjerritslev

 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events