Nyheder
imported

Klarborg åbner i Hune

Mandag d. 10. oktober åbner Etly Klarborg sin nye konceptforretning på Ilsigvej 19 i Hune – lige ved siden af Blokhus Lys.

Det bliver mindst lige så hyggeligt i Hune, som i Butik Gammelbo

– Vi har i flere år talt om at åbne butik i Hune, for at trække mere på de turister og gæster, som ikke umiddelbart finder vej ud til Butik Gammelbo på Rødhusvej, siger Etly Klarborg. Da Blokhus Lys fik nye ejere, fik Etly Klarbog mulighed for at leje sig ind i de hyggelige og store lokaler ved siden af – og så slog hun til.  – De forskellige, stemningsfulde og hyggelige rum og selve placeringen, med skov og flot natur i baghaven understøtter vores koncept. Det bliver mindst lige så hyggeligt i Hune, som i Butik Gammelbo, understreger hun.

Det bliver hendes yngste søn, Mathias Klarborg, der skal stå for butikken i Hune.  – Jeg glæder mig til at blive en endnu større del af Klarborg-konceptet. Vi står sammen som familie i de beslutninger der træffes, og jeg har altid været involveret. Men med butikken i Hune bliver jeg også en naturlig del af driften og kommer i endnu større kontakt med kunderne.

Butikken i Hune bliver en rendyrket konceptbutik, hvilket også betyder, at butikken vil have fuldt sortiment – indeholdende de 33 nissemodeller, som ingen andre butikker, end Butik Gammelbo har.

– Når jeg er færdig med at producere nissemodellerne for 2017, og jeg ikke længere sidder så meget på værkstedet, så vil jeg naturligvis også være at finde både her i Hune, men også i Butik Gammelbo, siger Etly Klarborg afslutningsvis.

Den nye forretning med de mange nisser åbner mandag 10. oktober i ugen op til efterårsferien, og den efterfølgende fredag er der åbningsreception fra klokken 14 til 17.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events