Aabybro

Knæk Cancer Løbet med masser af nyheder

Er du til løb, mordmysterier og naturoplevelser? Så kom og vær med og støt et godt formål.
Lørdag 30. oktober er der startskud til årets Knæk Cancer Løb, og i år får du mulighed for at støtte både i Aabybro og på Øland.
Gensidig gejst mellem de to samarbejdspartnere Knæk Cancer Løbet Aabybro og FGU Nordvest Jammerbugt gør, at de 30. oktober kan præsentere et fantastisk non-profit event for at samle penge ind til Knæk Cancer på dagen, hvor åbningstalen holdes af borgmester Mogens Chr. Gade.

FGU deltager
Start og slut felt vil være på Industrivej 2, hvor FGU Nordvest har til huse. FGU Nordvest vil huse hjælperne til løbet og være med til at udføre de praktiske opgaver.
– Det er super godt for vores elever, at de får lov til at deltage i afviklingen af Knæk Cancer løbet. De får mulighed for at vise, hvad vi kan på skolen, siger underviser og næstformand Anders Monrad Mosbæk.
– Eksempelvis vil linjen Pædagogik og Omsorg tilbyde ansigtsmaling. Mad og Ernæring sørger for forplejning til hjælpere og sælger madbilletter til deltagere. Byg, Bolig og Anlæg vil sammen med Industri lave spil og opstille forfriskningsboder. AGU (almen grunduddannelse) vil lave interviews på løbsdagen til artikelskrivning.
– Og mit eget hold Turisme, Kultur og Fritid, som har fokus på at skabe events, vil være med til at samle trådende omkring Mysteriet i familieløbet.
– Elever, som ikke har specifikke opgaver på løbsdagen, vil deltage i løbet. Vi ser frem til at være en del af værtsskabet. Det bedste af det hele er, at det går ubeskåret til et super godt formål, siger han.

Udbytterig læring
Mysteriet i løbet er inspireret af Escape Rooms, hvilket betyder, at der skal løses gåder undervejs.
Deltagerne får på den måde både udbytterig læring, motion og hygge samtidig med, at de støtter et godt formål. Alt dette bliver muligt i samarbejdet mellem sponsorer, Knæk Cancer Løbet og FGU Nordvest.

Naturoplevelse i Øland Skov
I år får du mulighed for at støtte “Knæk Cancer” i den smukke Øland Skov. Tempoet bestemmer du selv. Der vil være plads til både gang og løb. Ruten på 5 km fører dig gennem Glarborgen, det nyetablerede aktivitets- og oplevelsesområde, og videre ad hjertestierne i Øland Skov. Turen er en enestående mulighed for at opleve naturen fra første parket.
– Du kommer ned gennem “Glarborgen”, der altid er et besøg værd. Fra Glarborgen sættes kursen forbi “Tankebænken”, hvor du kan nyde udsigten til Limfjorden. Videre følges en af skovens 3 smukke hjertestier, fortæller rute koordinator Kristina Larsen.
Distancerne er halvmaraton, kvartmarathon, 5 km. Du kan også vælge at gå/løbe 5 km. Ta’ gerne familien med ud på tur og lad børn eller børnebørn boltre sig sammen med jer på gå/løbeturen.

Nyheder:

• NATUROPLEVELSE i Øland Skov
• MORDMYSTERIET et FAMILIELØB på 5-kilometers varighed
• Ny T-shirt fra SportMaster Aabybro
• Børne aktiviteter og start fra FGU Nordvest Jammerbugt
• Nye ruter i Aabybro by

Meningsfyldt event
– Arrangørerne glæder sig over samarbejdet og muligheden for sammen at afvikle eventen den 30. oktober i nye rammer hos FGU Nordvest Aabybro by og Øland skov, hvor løbet skydes i gang. Styregruppen bag Knæk Cancer Løbet Aabybro håber på stor tilslutning, så de sammen kan overrække et flot beløb til Knæk Cancer, siger Karsten Sørensen.
Igen i år vil der være en specialdesignet KNÆK CANCER-medalje til alle.

Starttider på Øland:
• NATUROPLEVELSE i Øland Skov kl. 10:00

Starttider FGU Nordvest Jammerbugt i Aabybro:
• MORDMYSTERIET FAMILIELØB kl. 09:30
• Åbningstale kl. 10:10
• Halvmaraton kl. 10:30
• Kvartmaraton kl. 11:00
• Run 5-kilometer kl. 11:10
• WALK 5-kilometer kl. 11:18

Læs mere og tilmeld dig online via: www.ROFLRun.dk

Karsten Sørensen og Anders Monrad Mosbæk.

Læs om fantastiske oplevelser og events