Nyheder
imported

Kom til den hyggeligste høstfest i Fårup

DET SKER: Oplev Lysfald i forlystelsesparken når mørket falder på.

Tekst og foto: Presse

Oplev ægte efterårsstemning, når Fårup Sommerland slår dørene op til høstfest, hvor skoven er klædt i varme efterårsfarver, og når mørket bryder frem, er der nyheden, Lysfald.
Alle forlystelser er naturligvis åbne i efterårsferien med action, fart og spænding.
Der er også mulighed for at udfordre din mor, søster, bedste ven eller bedstefar i et spil græskar-kryds og bolle, knoldselleri-bowling eller kartoffelkast.
Og er du lige så god til at finde vej som Pindsvin, så skal du prøve Pindsvinds kæmpestore halmballe-labyrint, der kan findes på Fårups p-plads hele efterårsferien.

Høstmarked

Mærk den hyggelige efterårsstemning til Egern og Pindsvins Høstmarked. De har pyntet op med kulørte lamper, halmkrans og farverige blomster efterårshygge.
Markedet rummer hyggelige aktiviteter for hele familien med bål, snobrød og skumfiduser samt varm kop kakao og kaffe under de pyntede trækroner. 
Der er Rævens Gemmeleg, hvor du kan hjælpe Egern og Ræven med at finde alle de ting, som de har mistet i løbet af sommeren. Det er en sjov skattejagt for de mindste, hvor du kan vinde sæsonkort til 2022. 
Der er også ’Den Forheksede Skov’, hvor magi, mystik og mageløse skabninger stortrives. Gå på opdagelse i området ved Saven og Børnetivoli, og tag forbi den forladte Kirkegård, eller få en læskende forfriskning fra ’Mosekonens Bryghus’.
I efterårsferien kan du også klappe en kalv, se kæmpestore traktorer eller møde en landmand. Oplev alt dette og mange flere spændende samt lærerige aktiviteter på Bondegården, som kan findes på Fårups Eventplads hver dag i efterårsferien. 

Lysfald

Og årets Høstfest bliver endnu mere magisk end nogensinde. Som noget helt nyt udvider Fårup Høstfest-oplevelsen med ’Lysfald’ – en lysfestival, hvor park og skov bliver lyst op af tusindvis af lamper.
Den storslåede belysning vil brede sig gennem skoven, stierne og en række store oplevelseszoner forskellige steder i parken.
Når solen går ned, bryder lyset frem, og sanserne skærpes, når der skrues op for hele farvepaletten, for magien, fortællingerne, lydene og effekterne. Parkens gæster kommer på en sanselig lys- og lydvandring gennem park og løvfald når efterårsmørket falder på, og kommer til at opleve skoven og forlystelserne i et helt nyt lys.
En storslået oplevelse med Fårup i et nyt lys. ’Lysfald’ er en sanseoplevelse for både børn, unge, familier og ældre.

> Find flere oplevelser i efterårsferien for familien

 

Læs om fantastiske oplevelser og events