Nyheder
imported

Kræmmermarked i Hune

Hune Kræmmermarked trækker folk og turister fra nær og fjern. Søndag d. 24. maj begynder det traditionelle kræmmermarked igen.

Hune:

Lopperne trænger sig på

Hune Kræmmermarked trækker folk og turister fra nær og fjern. Søndag d. 24. maj begynder det traditionelle kræmmermarked igen.

Tekst & foto: Louise Kande

Og det er en begivenhed man kan opleve hver søndag i sommersæsonen i Hune.  – Her er byen proppet op med kræmmere fra alle egne af landet. Oprindeligt var det Poul Bjerg fra Hune Bageri der startede markedet op omkring forretningen, men det er stille og roligt blevet større og større, og strækker sig efterhånden fra rundkørslen og hele vejen op til Blokhus Klitplantage. – Det er en naturlig start på sæsonen, at markedet starter op. Og det giver skønt flow i forretningen – man ved ligesom, at markedet sætter startskuddet til at byde velkommen til de mange gæster og turister, fortæller Helle Larsen, butikschef Hune Bageri.

Der er stort set ikke den ting man ikke kan købe på markedet og der handles ivrigt. Hune Kræmmermarked ville ikke være meget uden ildsjælen Poul Riis Thomsen. Han er den praktiske hjælper, som lever og ånder for markedet. Det er ham, der sørger for at anvise pladser således, at der er styr på de mange kræmmere.

Vil man deltage i markedet kan man kontakte Poul på tlf. 22 28 98 10. Markedet afvikles alle søndage fra d. 24. maj – søndag d. 30. august. 

Læs om fantastiske oplevelser og events