Nyheder
imported

Kunstcafeen fornyer sin indretning

Serverede gratis mad til ukrainske gæster.

Tekst: Martin Frandsen – foto: Poul Nymark

Kunstcafeen fik lørdag aften pludselig besøg af et usædvanligt selskab, nemlig 50 ukrainske kvinder og børn, som alle er flygtet fra krigen i deres hjemland.
Lørdag var de på rundtur med bus til seværdigheder i det nordjyske, herunder Blokhus og stranden, da det blev tid til aftensmad.
– Jeg fik en henvendelse om, jeg havde plads til og ville tage mod de 50 ukrainske børn og kvinder og give dem noget gratis aftensmad. Og selvfølgelig ville vi det, fortæller Anita Michaelsen om det særlige besøg.

Det skal se ordentligt ud

I uge 12 sætter hun i øvrigt en renovering af dele af Kunstcafeen i gang, ligesom der tages hul på forberedelserne til at åbne Udsigten på 1. salen til påske.
– Det trænger til, at vi skal ændre lidt. Det skal jo se ordentlig ud for vores gæster, fortæller Anita Michaelsen.
Derfor går maleren i gang i næste uge i cafeen, ligesom der skal nyt betræk på sofaerne og en ny beklædning på baren. Ved indgangspartiet bliver der sat en væg op, så gæsterne på pladserne ved indgangen ikke får træk.
– Det hele er klar inden påske, oplyser Anita Michaelsen.

Udsigt til havet

Fornyelsen får ingen betydning for åbningstiderne.
– Vi har jo så mange forskellige lokaler, siger Anita Michaelsen.
Et af dem er Udsigten på 1. salen, som åbner til påske med samme menukort som i cafeen.
Udover at nyde sin mad sammen med den formidable udsigt til Vesterhavet, så kan man fra Udsigten også nyde en drink før eller efter sin middag.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events