Nyheder
imported

Læg vægt på velgørenhed med Palle Steen Holmbech

Hvordan finder man motivationen til at tabe sig? – Ifølge Palle Steen Holmbech kan man gøre det ved at forpligte sig til andre end sig selv. Han har derfor lavet en indsamling til børnecancer afdelingen på Aalborg Sygehus

Tekst: Louise Kande – Foto: Privat

– Den 11. juni 2016 skal jeg giftes med min elskede Ann, og til den begivenhed ønskede jeg at tabe mig. De 129, 4 kilo var lige i overkanten, men jeg kunne ganske enkelt ikke finde motivationen frem. Men så fik jeg en idé. Den idé, at jeg kunne forpligte mig til andre end mig selv i mit vægttab – og endda til et rigtig godt formål.

Han besluttede sig for at donere sit vægttab til velgørenhed – dette til kamp mod børnecancer.  -De penge VI er med til at indsamle på mit vægttab går direkte til Afdeling 303B på Aalborg Sygehus, som er Børnecancer afdelingen, fortæller han.

Det gik hurtigt – både kilo og donationer

For 4 uger siden startede han en Facebook-indsamling under navnet "Læg vægt på velgørenhed" til fordel for børnecancer Afdelingen 303B på Aalborg Sygehus, hvor hans venner på Facebook kunne tilkendegive et valgfrit beløb for hvert kilo, som han kunne smide på de 12 uger til brylluppet.

– Jeg havde en drøm om at kunne indsamle et par hundrede kroner pr kilo og smide en 5-10 kilo og på den måde indsamle 3-5000 kroner i alt, fortæller han. Men det er gået helt anderledes og endnu mere fantastisk end havde turdet håbe på. Den 14.04 rundede han 3810kr. pr. kilo. Og i lørdags blev han vejet igen. Du kan følge Palle Steen Holmbechs vægttab og donationerne til børnecancer afdelingen,  Aalborg Sygehus, på facebook.com/lægvægtpåvelgørenhed og online. – Jeg har været heldig også at få sponsoreret en hjemmeside; www.godthjerte.dk, hvor man kan finde en masse mere information om dette lidt skæve projekt med et godt formål, afslutter Palle Steen Holmbech.

Fakta:

– Når man donerer, og bliver bedt om at indbetale når det endelige beløb ud fra mit vægttab er opgjort efter de 12 uger, er man automatisk med i lodtrækningen om følgende præmier; et sommerhusophold fra Feriepartner, eller 1/2 times underholdnings show med FET, eller en tur i Saunahytten.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events