Blokhus

Lune Carlsen til koncert i Blokhus


Lune Carlsen præsenterer sig selv som ”måske Danmarks bedste Kim Larsen kopi” og der er heller ingen tvivl om, at han er noget af det tætteste man kommer på den ægte vare.
Torsdag 4. august er der gratis koncert med Lune Carlsen på Torvet i Blokhus.
Lune Carlsen rammer både stemme, udseende og gestikuleren, som var det Kim Larsen selv, der optrådte. Den folkekære musiker har flere gange besøgt Blokhus-området, hvor han altid giver den fuld gas på Scenen med de mange velkendte hits. Der er ingen tvivl om det bliver en folkefest, når Lune Carlsen igen gæster scenen på Blokhus torv.

Back on Track

Koncerten starter kl. 20.30, men allerede kl. 19.00 er der opvarmning med Back On Track.
Det er et forrygende partyband med nordjyske rødder, der spiller hits fra 1960´erne og frem til i dag. Back On Track spiller populær dansemusik, som spænder bredt over 40 års populærmusik.

Støt Blokhus
– Blokhus og musik hører uløseligt sammen, og vi har i nu i mere end 10 år kunnet præsentere musik fra scenen på Torvet, siger Jannie Ratke på vegne af arrangørerne, Torvegruppen, som hører under Erhvervsforeningen Destination Blokhus.
– Vi håber, at mange møder op til de gratis koncerter og, at man støtter ved at besøge baren, giver en én-gangs donation eller opretter et støttemedlemskab til Erhvervsforeningen.
– Så kan man være med til at sikre, at der også i fremtiden vil være gratis sommerkoncerter med de store navne på Torvet i Blokhus, siger hun.
Desuden retter arrangørerne en stor tak til det lokale erhvervsliv, Jammerbugt Kommune og de frivillige, som gør sommerkoncerterne mulige.

Læs om fantastiske oplevelser og events