Nyheder
imported

Mere end 5000 danseglade gæster til Kandis-koncert

Selvom dagen startede ud med silende regn, klarede det op – og hvis ikke folk fik varmen af solens sidste stråler, ja, så gjorde de det af at synge med - og danse til Kandis.

Kandis i Blokhus 2017

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

Det er ikke solskin og sommervejr der har præget Danmark de sidste mange uger, men på lykkelig vis, viste vejret sig fra én af sine bedste sider torsdag aften d. 27. juli. Det fik mange op af sofaerne og ud i det gode vejr. Og samtidig betød det et fyldt Torv, da Kandis gik i gang kl. 20.30. – Det var en kæmpe fest på Torvet i Blokhus. Der var gang i danseskoene – og de frivillige havde travlt i baren. Kandis leverede bare varen, og skabte en fantastisk stemning og en rigtig god fest – akkurat som de er bedst til, fortæller Karl Korfits som er medarrangør på de populære sommerkoncerter.

Et fyldt Blokhus Torv

Efter regnen stoppede over middag, sidst til markedet og da der var underholdning, spisning og koncerter på Torvet med Safariband, kom der flere og flere gæster. – Alle restauranterne meldte fuldt hus og da Kandis gik på scenen kl 20.30 var det til et fyldt Torv. Det kan vi kun være stolte og taknemmelige over, afslutter Karl Korfits, der til selve koncerten også pointerede, at det er samspillet mellem erhvervet, kommunen, de frivillige og de lokale foreninger, der er med til at gøre dette muligt.

Læs om fantastiske oplevelser og events