Nyheder
imported

Mere plads til portrætfotografen i Hune

Fotograf Ulla Jensen flytter sit fotostudie i nye lokaler på Vesterhavsvej 17, Hune fra d. 1. oktober.

Blokhus avis – hele Jammerbugtens avis

Tekst: Louise Kande – Foto: Privat

Siden 2014, hvor Ulla Jensen flyttede tilbage til sin hjemstavn Hune – efter 30 år i udlandet, er der sket meget. Den eksklusive fotograf har utrolig travlt – og kalenderen er fyldt op helt frem til jul. Hun har også kalenderen fyldt de næste 2 år med portrætter af konfirmander, hvor den smukke natur i og omkring Blokhus ofte danner rammen om de fine billeder af de skønne unge mennesker.

For lidt plads

Men der var for lidt plads i de gamle lokaler, hvor der bl.a. grundet loftshøjden var mange specifikke billeder hun ikke kunne lave i forbindelse med lyslægning. – Der skal også være plads til de mange søde børn, at boltre sig på. Det skal være sjovt at komme til fotografen – det skal være en god oplevelse, forklarer Ulla Jensen. Den plads får hun nu i lokalerne på Vesterhavsvej 17, i Hune midtby, og hun glæder sig til at kunne lave nye og spændende billeder. Da hun veksler mellem studio og udendørsfotograferinger, fortsætter studiet som hidtil –  med kun at være åbent efter aftale.

Til februar fylder virksomheden 5 år, og Ulla fortæller, at der i den anledning bliver afholdt et spændende arrangement.

Læs om fantastiske oplevelser og events