Pandrup

Modtageren af årets Handicappris er fundet

3. december er International Handicapdag. Det markerer Handicaprådet i Jammerbugt Kommune ved at offentliggøre dette års vinder af Handicapprisen.
Med årets pris har Handicaprådet ønsket at anerkende en særlig indsats blandt mange indsatser, der bliver gjort for, at borgere med forskellige udfordringer kan mestre eget liv.
For handicaprådet er det afgørende at hædre en indsats, der har gjort en forskel for at øge livskvaliteten hos mennesker med et handicap.

Prisen går til
Handicapprisen 2021 går til Klinik for fysioterapi, Cannerslundvej i Pandrup. Klinik for fysioterapi, Cannerslundvej i Pandrup er blevet indstillet til prisen, fordi brugerne oplever en nærværende indsats og forståelse for mennesker med forskellige handicaps.
Brugerne oplever, at de bliver mødt med god forståelse og får en individuel tilpasset træning. Der er et bredt spektrum af tilbud for træning.
Hver behandler har sit område, som de hver især er meget stærke og engageret i. Stemningen på klinikken er altid venlig og med et glimt i øjet, og de sparer ikke på grin, smil og det gode humør.
Klinikken har gennem mange år ydet en kæmpe indsats på handicapområdet, hvor der er fokus på hele mennesket, både på den fysiske situation, men ikke mindst på den psykiske del. De pårørende giver i indstillingerne også udtryk for, at de føler sig trygge ved den professionelle behandling, som deres handicappede pårørende får.
handicapprisen består af 5.000 kroner, en lille gave og et diplom.
Grundet corona er tidspunktet for overrækkelsen af prisen ikke fastlagt endnu.

Læs om fantastiske oplevelser og events