Blokhus

Morgendukkert med Søstjernerne

 | FOTO: Poul Nymark
Få en frisk start på dagen med et bad i Vesterhavet.

De friske medlemmer af morgenbader-netværket Søstjernerne starter altid dagen med et Vesterhavsdyp. Uanset årstiden mødes de altid til en fælles dukkert i bølgen blå.

Hver morgen året rundt

Søstjernerne inviterer gerne alle andre kvinder og mænd til at være med og nyde oplevelsen med en morgendukkert i Vesterhavet.
De mødes hver morgen kl. 08.00 neden for Sømærket på Blokhus Strand, og selvom Vesterhavet lige nu byder på sommer-temperaturer, så er det stadig en dejlig frisk start på dagen at tage en svømmetur i det skønne hav. Samtidig kan man nyde det vidunderlige syn af Vesterhavet badet i morgenfarver fra solen, der står lavt bag klitterne.
Vesterhavsdyp er en oplevelse, der giver fornyet energi og appetit på den forestående dag inden den fyldes med andre indtryk fra den pulserende ferieby.

Populær forening

Tilbage i 2020 blev foreningen Søstjernerne oprettet, men igennem snart 18 år har de haft det som en fast tradition at mødes på Blokhus Strand for at bade alle dage året rundt.
Det er populært og foreningen har mange medlemmer. Udover den faste morgenbadning, så arrangerer de også Nytårsbad sammen med Erhvervsforeningen Destination Blokhus og Blokhus Grundejerforening. Det er et af de helt store trækplastre og et decideret tilløbsstykke. Omkring middag den 31. december mødes de sammen med flere hundrede andre og iført sjov nytårshat får de sammen med de mange gæster en vinterdukkert. Det gamle år ”bliver vasket af”, som de kalder det, og det hele afsluttes med en Blokhus Bitter, fællessang og et ønske om godt nytår til alle. 31. december 2022 meldte foreningen om deltagerrekord med op imod 500 badende gæster.

Læs om fantastiske oplevelser og events