Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Museum for Papirkunst i Hune er stolte. De har fået Tripadvisors Traveller’s Choice Awards 2020

Dejlig nyhed for én af områdets store attraktioner. Den eftertragtede pris: Tripadvisors Traveller’s Choice Awards 2020, glæder museets medarbejdere.

Om udmærkelsen fortæller Tripadvisor:

– Udmærkelsescertifikatet tager højde for kvaliteten og kvantiteten af anmeldelser fra rejsende på TripAdvisor, samt hvor nye de er, over en periode på 12 måneder. Virksomhederne skal opretholde en overordnet TripAdvisor-vurdering på mindst fire ud af fem bobler, have et minimumsantal af anmeldelser og have været registreret på TripAdvisor i mindst 12 måneder for at være kvalificeret.

Museet i Hune scorer 4½ ud af fem bobler på Tripadvisor, 5 ud af 5 på Facebook og 4,4 ud af 5 på Google. Det betyder utroligt meget for museet at gæsterne fortæller om deres oplevelser, for på den måde kan vi udvikle os, siger Besøgs- og administrationsleder, Ditte Ninn og fortsætter. – Hver eneste dag møder vi gæster i øjenhøjde, med ro og venlighed og vi er så bevægede over at læse de fantastisk gode anmeldelser, vi får – både på Tripadvisor, Google og Facebook. Se bare her:

Årets mest overraskende oplevelse

-Jeg fik lov at låne et hæfte med historien bag de enkelte værker lavet af Bit Vejle, og kan varmt anbefale at bruge tid på at læse i den undervejs. Sikke et talent! Og fantastiske detaljer man kan fortabe sig i. Jeg blev især berørt over et selvportræt af kvinden med en kronisk sygdom – smukt, men også hjerteskærende, og jeg måtte knibe en tåre. Og så er der bare noget helt specielt ved at se et ægte H.C. Andersen klip helt tæt på.

Utrolig spændende og flot udstilling

Jeg har besøgt Museet flere gange, og jeg bliver lige imponeret hver gang! et enestående museum! Der er så mange muligheder for at tilbringe gode timer der. Først og fremmest selve de fantastiske vanvittig store papirklip! Helt ufattelig, at det kan lade sig gøre! Dernæst en fin cafe med lækre kager o.a. Der er tillige en kreativ afdeling, hvor nok især børn kan få lov til at vise sine kreative evner. Dejligt sted. 

Lige dét ekstra

Alle medarbejdere på museet synes det er virkelig spændende at arbejde med at give den allerbedste gæsteservice og vi prøver hele tiden at give lige dét ekstra for at vores gæster får en oplevelse udover det forventede. Vi er simpelthen så glade for at se vores indsats bære frugt. Især i disse corona-tider er det dejligt at vores gæster er så gode til at sprede ordet om museet til deres venner, familie og endda på de sociale platforme så andre kan drage nytte af fortællingerne – fordi rigtigt mange finder ind til museet på denne måde. Vi håber også at kunstforeninger, menighedsråd, pensionistforeninger, busselskaber og andre større grupper ser at vi her i Blokhus har fantastiske udflugtsmuligheder, afslutter Ditte Ninn. 

Læs om fantastiske oplevelser og events