Nyheder
imported

musik i sommerlandet: Nærvær og stærke følelser

De populære gratis og traditionelle sommerkoncerter fortsætter i august med Claus Hassing og Karen Mukupa – koncerterne starter kl. 19.30

Musik i sommerlandet:

Nærvær og stærke følelser på Torvet

De populære gratis og traditionelle sommerkoncerter fortsætter i august med  Claus Hassing og Karen Mukupa – koncerterne starter kl. 19.30

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

TV2 Nord og Jammerbugt Kommune har igennem hele sommeren inviteret til musik og fest på Torvet i Blokhus, når de traditionelle og gratis sommerkoncerter afvikles. I aften d. 4. august fortsætter Claus Hassing med sin stærke og sikre vokal – og ikke mindst karismatiske udstråling.

Herefter sender Karen Mukupa sammen med TV2 Nord All Stars Band toner afsted over scenen på Torvet for sidste gang – denne sæson, d. 11. august.

TV2 Nord og Jammerbugt kommune glæder sig over at byde sommerglade gæster op til fest på Torvet i Blokhus fortæller Jesper Bradsted, der er programchef på TV2 Nord, til Blokhus Avis.

– Koncerterne sendes på TV2 Nord om torsdagen. På den måde kan gæsterne opleve koncerten to gange og måske endda se sig selv i fjernsynet.

Claus Hassing d. 4. august

– Jeg gider ikke sælge drømme og smarte facader. Det er nok af andre der forsøger at gøre.  Også hvor det lykkes rigtig fint. Men jeg vil hellere sælge gode oplevelser, nærvær og stærke følelser. Dét synes jeg kan meget mere, fortæller den 36-årige sanger, hvis varemærker er en stærk og sikker vokal og karismatisk udstråling. – Mine sange indeholder først og fremmest en masse af dét,  jeg har båret rundt på de sidste 10 år. En skilsmisse, nogle dødsfald og troen på en ny chance i kærlighedens spil har tvunget mig til at arbejde med alle facetter af livet, hvilket har resulteret i sange, som er vedkommende og ærlige, afslutter Claus Hassing.

_________________________________________________

Karen Mukupa d. 11. august

Karen Mukupa er født i Zambia, og hun har en dansk far og zambiansk mor. I 1990erne blev hun sammen med Natasja kendt for at tilføre dansk hip-hop og reggae noget nyt under navnet No Name Requested. Karen Mukupas musik er afro-beat inspireret, men hendes kærlighed til både reggae og hop-hop skinner tydeligt igennem. 

Læs om fantastiske oplevelser og events