Musik koncerter på torvet
Blokhus

Musik på Torvet i Blokhus

Ørehængere, fællessang og kolde fadøl
 | FOTO: Presse  

Det bliver festligt, folkeligt og ikke mindst fornøjeligt, når der igen afholdes sommer koncerter på Blokhus Torv, 2023. Der skrues helt op for feriestemningen med masser af ørehængere og kolde fadøl i hanerne, når Torvegruppen, som er en interessegruppe under Erhvervsforeningen Destination Blokhus, igen inviterer til gratis musikoplevelser hele sommeren.

Musik hele sommeren

Musik på Torvet finder sted alle torsdage fra uge 27-32. Koncerterne starter kl. 20.30, men allerede fra kl. 19.00 vil nogle af Danmarks bedste partybands levere opvarmning og musikalsk underholdning.

Stig & Vennerne - 6. juli

Musik på torvet Stig & Vennerne 2023_høj

Stig & Vennerne sætter gang i årets koncertrække på Blokhus Torv med en hyldestkoncert til hele Danmarks sanger Flemming ”Bamse” Jørgensen.

Med stor kærlighed og respekt for hits som “Vimmersvej”, “Hvorfor går Louise til bal?” og “I en lille båd der gynger”, vil Stig Rossen byde publikum op til fællessang den første torsdag i juli.

Luftens Helte Band – 13. juli

Musik på torvet Luftens Helte

Disney-show for voksne. Blokhus skaber Disney magi, når Luftens Helte Band, indtager scenen med et 18 mands stort orkester, der spiller alle de fedeste sange live fra de største tegnefilm gennem tiderne.
Luftens Helte Band er et af de helt store upcoming navne på den danske musikscene. Bandet har allerede spillet for fulde huse rundt omkring i Danmark. Luftens Helte band er særligt elsket af børn af 80’erne og 90’erne, der har fået Disney ind med modermælken, men deres fantastiske sceneshow vil med garanti skabe en magisk koncertoplevelse for alle på tværs af generationer.

Michelsen og Bramsen – 20. juli

Musik på torvet Michelsen & Bramsen 2

Igennem de sidste 35 år har Michelsen og Bramsen, kendt fra ikoniske bands som Tøsedrengene og Ray Dee Ohh lagt Danmark ned.

Flere generationer har sunget med på hits som ”Sig du kan li’ mig”, ”Ud under åben himmel”, ”En lykkelig familie”, ”Mandagsstævnemøde”, og ”indianer”.

Nu er det Blokhus’ tur til at feste med de to mormødre i storform til de legendariske 80’er og 90’ er hits, der kommer til at brage ud af højtalerne denne sommeraften.

Sømændene – 27. juli

Musik på torvet sømændene

Rigtig mange har ønsket et gensyn med Sømændene som efterhånden er blevet en fast Blokhus tradition, så selvfølgelig er Sømændene også at finde på årets koncert-program.

Skrål med på kendte sømandsviser som ”Alle sømænd er glade for piger”, ”Knalde kalle” og ”En træt gammel dreng” når Sømændene går ombord på Blokhus Torv.

Die Herren – 3. august

Musik på torvet Die Herren. U2-Trip. Pressbillede 01. Foto Søren Zeuth

Danmarks ukronede U2 coverband Die Herren, er tilbage. Syng med på store U2-hits såsom ”Beautiful Day”, ”Sunday Bloody Sunday” og ”With or Without You”, nogle unplugged og andre i elektriske versioner.

Bandet som har optrådt i Blokhus før, kommer altid langt ud over scenekanten med deres energiske optræden. Så der er lagt op til en smuk torsdag i august, når Die Herren giver den gas på scenen.

The Powls – 10. august

Musik på torvet Pressebillede The Powls

Til at afslutte årets festlige musikprogram kommer The Powls, som er et af de mest underholdende partybands i kongeriget. Få bands formår som de, at piske stemningen op på kogepunktet og få publikum til at skråle med på de kendte hits. Det er ikke uden grund, at The Powls har spillet utallige gange på bl.a. Smukfest, Nibe Festival mf. En koncert med The Powls er mere end bare musik. De rablende gale musikere afslutter årets koncertrække den 10. august med er et forrygende sceneshow med komik, gags og udklædninger. Vi kan garantere at årets sidste koncert bliver alt andet end kedelig fastlåst arbejdsgruppen bag koncerterne.

Stor tak

Arrangørerne, Erhvervsforeningen Destination Blokhus og Torvegruppen, retter ydermere en stor tak til det lokale erhvervsliv samt Jammerbugt Kommune, der gør sommerkoncerterne mulige og naturligvis også det uundværlige frivilligkorps Team Blokhus, som igen i år, står klar ved hanerne og rundt på koncertpladsen under samtlige koncerter.

Musik på torvet

Program

6. juli Stig og vennerne
FesterKester

13. juli Luftens Helte
Morten Remer og de lykkelige Kværulanter

20. juli Michaelsen og Bramsen
Romhandleren

27. juli Sømændene
Petrols

3. august Die Herren
Romhandleren

10. august The Powls
Kong Pukkelryg

Læs om fantastiske oplevelser og events