Nyheder
imported

Når kunsten bliver personlig

Når Christian Laurberg tager penslen i hånden, er det med ønsket om at omsætte sine personlige oplevelser af dagliglivets mange facetter til finurlige motiver. I de kommende uger kan du opleve hans malerier på Galleri Blokhus

 Når Christian Laurberg tager penslen i hånden, er det med ønsket om at omsætte sine personlige oplevelser af dagliglivets mange facetter til finurlige motiver. I de kommende uger kan du opleve hans malerier på Galleri Blokhus.

– Gennem naive motiver leger jeg mig tilbage til dengang fantasien gav plads til et spillevende liv, og her får billedet lov at gro i processen.
Med nogle af mine billeder ønsker jeg at sprede glæde hos beskueren, med andre ønsker jeg at sætte tanker i gang – jeg ønsker, at beskueren skal føle sig draget og forundres af mine værker, fortæller den unge kunstner.

Han har udstillet igennem flere år og glæder sig til at vise sine malerier i Blokhus.

– Jeg inspireres af livet, og det jeg ser i min hverdag. Det kan være de glædesfulde og underfundige hverdagssituationer, som omsættes til glædesfulde og finurlige værker.
Men det kan også være de mere alvorlige sider af eksistensen, samfundet, og den måde vi mennesker vælger at behandle hinanden på, som gerne omsættes på lærredet i et tragikomisk univers.

Læs om fantastiske oplevelser og events