Nyheder
imported

Nak og grill den fisk

Kursus i skinning og filetering af fisk var en rygende succes

Tekst: Louise Kande – Foto: Niels Haugaard

Kr. Himmelfartsdag blev der godt røget til i Fiskernes Hus i Blokhus. Bestyrelsen havde nemlig inviteret til kursusaften i skinning og filetering af mange slags forskellige fisk fra Vesterhavet – fanget i Blokhus. De 20 inviterede fik først en introduktion i at filetere og skinne fisk, der blev røget sild og deltagernes fisk blev derefter grillet.

Desuden blev aftenen rundet af med sejlende Anderæs, afholdt af deltagerne og Strandfoged Keld Sørensen, som vandt 1. præmien med den hurtigste and.

I aftenens anledning, havde Eurospar Saltum og Bageren i Hune sponsoreret salat og brød.

– Det var en vældig succesfuld og hyggelig aften. Det er dejligt at se, at der er så stor opbakning, og Blokhus Strand Baadlaug sætter fortsat fuld skrue på projekter som disse i Fiskernes Hus på Blokhus Strand, for på den måde at være med til at styrke fiskeriet fra stranden, udtaler Niels Haugaard på vegne af Baadelaugets bestyrelse.

Læs om fantastiske oplevelser og events