Nyheder
imported

Natur og højt til himlen fik Birthe og Finn til Blokhus

Blokhus har de ting parret søgte efter da de skulle finde nye bolig.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Tilbage i november 2020 kørte Birthe Svendsen og Finn Sørensen fra hjemmet i Dronninglund til Blokhus for at se på to huse – et sommerhus og så den 200 kvadratmeter store villa i Sønder I By.

Ikke i tvivl

Og parret var ikke tvivl efter fremvisning af Søren Villadsen Ejendomshandel.
Huset i Sønder I By passede perfekt som helårsbeboelse og er samtidig en investering i fremtiden, og 1. februar kunne de flytte ind i deres nye hjem.
– Huset har en god indretning og er et godt helårshus med en central placering tæt på både by og strand, siger Finn Sørensen om huset, som har fået renoveret køkken  og brygges samt alt el.
Den tidligere lægesekretær og den tidligere politibetjent ville prøve noget nyt.
– Vi havde boet i 25 år i Skalborg, før vi flyttede til Dronninglund for at komme tæt på vores datter, men da hun flyttede igen efter nogle år, så ville vi prøve noget nyt, fortæller Finn Sørensen.

Højt til loftet

De kendte selvfølgelig Blokhus i forvejen og naturen med stranden og Vesterhavet.
– Vi ville gerne bo i Blokhus, fordi her er højt til loftet, frisk luft og masser af natur. Vi har prøvet at bo i en storby. Det vil vi ikke igen, siger Finn Sørensen.
– Årsagen til, at vi ikke har købt hus i Blokhus tidligere, er, at det jo har været lidt dyrt i forhold til andre steder. Men nu blev det til et køb i vinter, og med et 30 års lån med en halv procent i rente så er det jo ikke en dyr husleje, selv om huset selvfølgelig har haft sin pris.
Samtidig er villaen en investering i fremtiden, da indretningen blandt andet byder på en afdeling med egen stue, værelse og badeværelse
– Vores børn og deres familier kan godt lide at komme til Blokhus, og når vi ikke er her mere, så er huset indrettet således, at de kan bruge det til sommerhus, forklarer Finn Sørensen.
– Og det er rigtig fint at bo her i Blokhus, og det er et godt kvarter med en masse flinke og rare mennesker.

Læs om fantastiske oplevelser og events