Det sker

Nordsøen Oceanarium inviterer til 40-års jubilæum

 | FOTO: Presse
Fejring i populær attraktion

Nordsøen Oceanarium runder et skarpt hjørne, og det skal naturligvis fejres, oplyser de i en pressemeddelelse.

I år er det nemlig 40 år siden, Nordsøen Oceanarium lukkede dørene op for første gang, og derfor inviteres der i maj indenfor til fire dages markering af stedets 40-års jubilæum.

Siden åbningen i 1984 under navnet Nordsømuseet er 9 millioner gæster blevet klogere på Nordsøens mangfoldige dyreliv. Stedet har gennemgået en markant udvikling fra for 40 år siden til i dag at have mere end 8.000 fisk og havdyr, Nordeuropas største koldtvandstank, som indeholder 4,5 mio liter havvand og en tilhørende forskerpark med et driftigt erhvervsliv og banebrydende innovation.

Fejringen af jubilæet finder sted fra den 9. til 12. maj, og der er flere spændende aktiviteter på programmet.

Torsdag den 9. maj skydes det hele i gang, når Nordsøen Oceanariums særlige jubilæumsudstilling indvies. Her kan gæsterne få et interessant indblik i en række af de mest betydningsfulde begivenheder i stedets historie, imens der serveres kagemand og varme og kolde drikke.

Fredag inviteres alle med årskort til en hyggelig formiddag med gratis morgenmad, mens der lørdag vil være taler, underholdning og indbudte gæster til en mere formel markering af jubilæet.

Søndag rundes fejringen af, når gæster født i samme år som Nordsøen Oceanarium – altså 1984 – kan købe en entrebillet til blot 20 kroner. Det er samme pris, som det i 1984 kostede gæsterne at komme ind.

Nærmere information om jubilæumsprogrammet følger i de kommende uger på akvariets hjemmeside oceanarium.dk

Som altid er der også under jubilæumsfejringen mulighed for at gå på opdagelse i alle afkroge af de mange udstillingsområder. Oplev blandt andet fodring af sæler og dyrene i det store Oceanarium og kom med backstage og mød personalet, som viser fiskeunger, hummere og andre spændende havdyr frem.

Læs om fantastiske oplevelser og events