Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Nu er det Nørdlingernes tur!

Marie og Jeppe vil levere et show fuld af børneformidling, underholdning, musik, dans og overraskelser i Fårup Sommerland

Fårup:

Fredag d. 16. maj og lørdag d. 17. maj kan du opleve Marie og Jeppe fra Lille Nørd (DR) – i Fårup Sommerland.

Tekst: Louise Kande Pedersen – Foto: Presse

Når Lille Nørd kommer til Fårup Sommerland, er det tid til at nørde sig igennem alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser – og så er der selvfølgelig Marie og Jeppe.

For næsten 10 år siden blev Marie Dalsgaard Rønn og Jeppe Vig Find værter på det populære børneprogram Lille Nørd. I dag laver de stadig fjernsyn for børn, og så læser de masteren i børne- og ungdomskultur. Jeppe og Marie glæder sig til at besøge Fårup Sommerland og hoppe ned i børnehøjde igen.

– Hos børnene er der højere til himlen, og der er mere knald på humor og farver. Der er ikke noget med dårlig smag. Man må det hele i børnefortællinger, siger Marie.

De to populære børneværter skaber fredag d. 16. og lørdag d. 17. maj, kl. 13 og 15 et show fuld af børneformidling, underholdning, musik, dans og overraskelser.

– Det vi laver sammen, er enormt sjovt og lystfuldt, og vi har lyst til at lave mere af det – og hele tiden. Vi griner meget og hygger med børnene, lyder det fra Jeppe, – og sådan har det været i næsten 10 år, supplerer Marie.

Kender du Marie og Jeppe?

Kender du ikke i forvejen Lille Nørd, er det bestemt på tide, at du lærer dem, deres sange, spil og historier at kende. Lille Nørd er nemlig blevet et kæmpe hit blandt børn og barnlige sjæle. Alle der elsker Lille Nørd, kan synge med på ”Nu kører det”, og ”Allerbedste Lillenørde Ven”. TV-serien blev sendt første gang i efteråret 2005 på DR1, hvor værterne skulle forsøge at skabe et helt nyt naturprogram i den bedste sendetid.

I Lille Nørd drager de to bedste venner; Jeppe og Marie, næsten altid ud for at se på dyr. De og seerne lærer en masse om dyrene ude i naturen, og så husker de deres nye viden til deres lege derhjemme.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events