Pandrup

Ny angriber til Jammerbugt FC

Frederik Høgh Jensen er ny mand i frontlinjen hos Jammerbugt FC. Den 26-årige angriber kommer til Nordjylland fra Middelfart Boldklub og har skrevet en 1-årig kontrakt.
Frederik Høgh Jensen har masser af divisionskampe på fodbold-CV’et, som udover Middelfart Boldklub også tæller ophold i VSK Århus og Aarhus Fremad. Den stærke angriber har gennem flere sæsoner testet Jammerbugt FC defensiven, men nu ser Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, frem til at få angriberen på sin
side
– Det meget positivt, at vi har kunne hente Frederik. Vi får en stor, stærk og dynamisk angriber med mål i støvlerne. Frederik er fysisk stærk, fylder godt og har været en torn i øjet på os i mange år, siger Bo Zinck.
– Vi er glade for, at Frederik nu skal kæmpe på vores side. Han har været en profil i 2. division i længere tid, og er samtidig en ydmyg og sulten spiller, som er klar til at prøve sig af på næste niveau. Vi er glade for, vi har kunne finde hinanden og at Frederiks næste udfordring bliver sammen med os.

Ambitioner om 1. division
Frederik Høgh Jensen, der nu flytter bopælen i Århus ud med en ny Aalborg, sluttede sig til sine nye holdkammerater lørdag, hvor forberedelserne til det nye liv i NordicBet Liga blev skudt i gang med sæsonens første træning.
– Jeg har længe haft ambitionen om at spille 1. division, og vi fandt hurtigt en fælles interesse i samtalerne mellem Bo og jeg. Der har været interesse fra mange klubber, men min følelse har under hele forløbet været, at Jammerbugt FC er det rigtige match for mig. Jeg kender klubben gennem mange år som
modstander, og jeg har et indtryk af en ærlig, charmerende og hårdtarbejdende klub som virkelig tiltaler mig.
– Samtidig så er det utroligt vigtigt for mig at være et sted, hvor jeg føler en tillid fra start og befinder mig et sted, hvor jeg har en tro på konceptet, ligesom klubben har en tro på, at mine kvaliteter kan tilføre holdet noget positivt. Det har jeg følt gennem samtalerne med Bo, og jeg har en stor tro på ham og klubbens
ambitioner og arbejde for fremtiden, forklarer Frederik Høgh Jensen om sit valg af Jammerbugt FC som næste skridt i fodboldkarrieren.
– Det overordnede mål må være at sikre overlevelse i rækken. Jeg er sikker på, at det bliver en spændende og sjov sæson at være en del af. Jeg håber at kunne bidrage til holdets målsætning om overlevelse gennem mine kvaliteter og ved at afgøre fodboldkampe, siger angriberen.

Læs om fantastiske oplevelser og events