Nyheder
imported

Nye huse solgt allerede inden soklen var sat

Ejerboliger i Vesterhavsparken oplever enorm interesse

Tekst: Martin Frandsen  

Selv om boligerne langt fra står færdige endnu, så har Villadsen Ejendomshandel allerede solgt 16 af de 26 ejerboliger i den nye udstykning i den østlige del af Hune, Vesterhavsparken.
– Meget tidligt i projekt har vi oplevet en stor efterspørgsel, også selv om der endnu ikke var noget at se på arealet, og de største af husene var solgt, nærmest før der var sat sokkel, oplyser ejendomsmægler Christian Meyer fra Villadsen Ejendomshandel.

Nye projekt

De største huse på 115 kvadratmeter er alle væk, mens der stadig er 5 huse på hver 100 kvadratmeter samt 5 huse på hver 85 kvadratmeter til salg.
– Men vi har indtryk af at en del potentielle købere går og afventer, at de kan se færdige huse, før de slår til, og vi har jævnligt efterspørgsel på boligerne, fortæller Kristian Meyer.
– Så formentlig så bliver de sidste huse solgt, når de er ved at være klar.
Desuden er de allerede nu også interesse for et nyt senere projekt, som kommer på arealet øst for de ny huse.
– Det bliver formentlig byggeri i samme stil, og selv om vi endnu ikke har hverken tidsplan eller tegninger, så er vi blevet kontaktet af flere interesserede, som gerne vil ringes op, når vi går i gang med dette projekt, siger Kristian Meyer.
 

Læs om fantastiske oplevelser og events