Nyheder
imported

Nye øl og nye ansigter i Blokhus

Til årsmødet var mere end 100 mennesker mødt med interesse for Dagli' Brugsen Blokhus og for at komme med indspark til aktiviteter og tiltag i forretningen.

Omkring 100 personer var mødt op til det årlige årsmøde i Dagli'Brugsen Blokhus, som blev afholdt på Nordstjernen i Blokhus. Og de fik muligheden for at smage på to nye øl, som Dagli'Brugsen har fået produceret. Der er tale om en badehusøl og en klitøl, som begge er fremstillet på Løkken Bryghus. Carsten Pølund fra Gourmetbussen fortalte om, hvordan de to øl er blevet til og krydrede sin fortælling med små ankekdoter. Han kunne blandt andet berette, at det var en kvinde, der i sin tid opfandt øllet, idet hun ved et uheld havde tabt vand i en spand med korn, hvorpå gæringsprocessen blev sat i gang.

Udfordringen omkring manglende parkeringspladser blev også drøftet på årsmødet, og her kunne direktør Mogens Knudsen aflive rygter om en flytning til den gamle Aldi i Hune i kølvandet på, at butikken mister 24 parkeringspladser. En situation der er opstået efter, at ejeren af brugsens bygninger har solgt parkeringsarealet til bygherren af et nyt badehotel i Blokhus. – Dagli'Brugsen kan 30. maj fejre fem års jubilæum, og vi bliver i Blokhus, fastslog Mogens Knudsen.

I forbindelse med årsmødet var der desuden valg til bestyrelsen. Her var Bitten Povlsen, Blokhus på valg men ønskede ikke genvalg. Per Thiel, Blokhus var ligeledes på valg, og han var rede til en tørn mere.

Lars Tømmerby, Blokhus blev nyt medlem af bestyrelsen, og han er også bestyrelsens nye formand. Det blev besluttet på et konstituerende møde umiddelbart efter årsmødet.

Den ny bestyrelse består således af: Formand Lars Tømmerby, næstformand Bente Skov, sekretær Lone Hejlskov, Per Thiel, Ib Hartvigsen, Anne Marie Larsen og Jesper Pedersen.

– Butiksbestyrelsen har i løbet af året været tovholder på et væld af arrangementer, blandt andet stod butikken bag et populært besøg af kokken Claus Holm i forbindelse med Women's Weekend, vinsmagning, græskarskæring, smag på din butik etc, forklarede Lone Hejlskov. 

Læs om fantastiske oplevelser og events