Nyheder
imported

Nye statslige arbejdspladser til Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune kan se frem til 11 nye arbejdspladser, som kommer til at ligge i Brovst.

I anden bølge af regeringens udflytningsstrategi kommer 11 arbejdspladser til Jammerbugt Kommune, efter Regeringen meldte ud, at Sekretariatet for Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd flytter til Brovst.

-Vi er glade for, at regeringens har valgt at placere 11 statslige jobs i Jammerbugt Kommune. Det er en start for os og en markering, at vi får et stempel på, at vi kan drive statslige arbejdspladser. Det er med til gavn og glæde for samfundsudviklingen i kommunen, siger borgmester i Jammerbugt Kommune Mogens Gade. Borgmesteren glæder sig også over, at Regeringen med udflytningen skaber en mere balanceret udvikling i Danmark.

– Kommuner som Jammerbugt, og Nordjylland generelt, er dybt afhængige af, at arbejdsmarkedet bliver mere dynamisk og attraktivt. Det er de nye arbejdspladser, der kommer til kommunen et effektivt middel til. Det er vigtigt, så vi kan tiltrække og beholde kvalificerede og specialiserede medarbejdere, siger Mogens Gade.

Grundigt forarbejde
Allerede inden den første bølge af udflytning af statslige arbejdspladser i 2015 var Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune en stærk medspiller sammen med det øvrige Nordjylland og Danmark på Vippen for at få arbejdspladser til landsdelen. Arbejdspladser, som kommunalbestyrelsen den gang glædede sig over kom til regionen.

Forud for offentliggørelsen af anden bølge har kommunalbestyrelsen igen været i dialog med centrale politikere på Christiansborg for at gøre opmærksom på, at også mindre byer i Nordjylland vil have gavn af statslige arbejdspladser.

-Vi mener, at en succesfuld udflytning af statslige arbejdspladser kræver et grundigt forarbejde, og efterfølgende et tæt samarbejde mellem Stat og Kommune. Derfor har vi gjort opmærksom på de fagområder, vi er særligt stærke i, så vi er godt tilfredse med, at Sekretariatet for Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd flytter til kommunen, afslutter Mogens Gade.

Læs om fantastiske oplevelser og events