Nyheder
imported

Nyhed: Successen langs Vesterhavet gentages

Shuttle Bussen kører igen mellem Blokhus og Løkken frem til den 6. august.

Tekst: Louise Kande – Foto: Poul Nymark

Frem til d. 6. august er igen muligt at køre med Shuttle Bus mellem Blokhus og Løkken. Undervejs på ruten formidles lokale fortællinger om områderne, så passagerne får transport og oplevelse i én.

Et Løkken Blokhus projekt

Blokhus-Løkken er et destination med særligt vækstpotentiale og de seneste to år er der igangsat en række initiativer til at udvikle Blokhus og Løkken til et sammenhængende og attraktivt resortområde. I denne forbindelse blev der sidste sommer etableret et pilotprojekt med en Shuttle Bus, som igen kører denne sommer, så turister og lokale lettere kan bevæge sig mellem de to byer.  Som en nyhed i år kører Shuttle Bussen i hele fire uger. Desuden køres der helt frem til Løkken Moleleje, så man undgår at skulle gå det sidste stykke ind til Løkken By. Derudover er der tænkt på miljøet, hvor der er lagt vægt på bæredygtigt brændstof, for at reducere Shuttle bussens CO2 aftryk.

Action House påtager sig driften

I år har den lokale erhvervsaktør Preben Jensen fra Action House i Løkken påtaget sig opgaven om driften af Shuttle Bussen.  – Action House har i flere år været en aktiv spiller i området, og med udgangspunkt i nye innovative aktiviteter og projekter, er der ingen tvivl om, at virksomheden besidder en iværksætterånd, der skaber potentiale for udvikling i den samlede destination. Action House glæder sig til at køre Shuttle Bussen og være med til at give gæsterne en uforglemmelig oplevelse, når de kommer til destinationen, fortæller Anna Oosterhof, Turismeudviklingschef Hjørring Kommune.

Det gode samarbejde mellem virksomheder, Vækst Jammerbugt og Turismeudvikling Hjørring har gjort det hele muligt: – Når vi er fælles om turismesamarbejdet, står vi stærkere til at udnytte områdets store styrker og til at skabe opmærksomhed omkring et af Vestkystens mest populære turistområder, fortsætter Anna Oosterhof.

– Gæsterne søger gode oplevelser, og derfor skal vi hele tiden arbejde med at skabe attraktive oplevelsestilbud.  Vi oplevede i 2018 stor interesse for at kombinere transporten langs kysten med en god fortælling, så det er meget glædeligt, at shuttlen i år kører 4 uger, supplerer Anders Stryhn, Erhvervs- og turistchef i Vækst Jammerbugt.

En helt særlig mulighed

Blokhus og Løkken er forbundet af den brede, hvide sandstrand, som er omkring 15 kilometer lang. Det unikke ved denne strækning er, at der er færdselsret på stranden hele vejen fra Rødhus i syd til Løkken i nord. Shuttle Bussen består af en traktor med vogn og kører langs stranden frem til den 6. august. Der er tre daglige afgange fra hver af de to endestationer med stop i henholdsvis Blokhus, Saltum, Grønhøj og Løkken.

FAKTA:

  • Shuttlebussen kører fra lørdag den 6. juli til og med tirsdag den 6. august 2019
  • Shuttlebussen består af en traktor med vogn
  • Ruten er 15 km og løber langs stranden
  • Shuttlebussen har fokus på at mindske CO2 aftryk
  • Lokale fortællinger formidles undervejs
  • 3 daglige afgange fra de to endestationer Blokhus og Løkken
  • Der er stop undervejs i Løkken – Grønhøj – Saltum – Blokhus
  • Billetpris: kr. 40 for en enkeltbillet
  • Billetter købes direkte hos chaufføren, der kan betales kontant og med MobilePay

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events