Pandrup

Nyt topopgør i Jammerbugt Ligaen

4. runde i Jammerbugt Ligaen bød på et spændende topopgør mellem Biersted IF og Trekroner IF og minsandten om ikke også 5. runde byder på et nyt topopgør, når førerholdet Biersted IF fredag aften skal besøge de nye forfølgere, Fjerritslev IF, i DBUs pulje 30 i serie 3.

Nedenfor referat fra af 4. runde fra Jammerbugt Ligaens Peter Karstrøm Vagning:
4. runde af Jammerbugt Ligaen bød på hjemmesejr i tre ud af fire opgør.
Fjerritslev IF scorede 3 mål nu for 3. kamp i træk, og efter at have været bagud ved halvtid formåede Biersted IF alligevel at hive sejren hjem og fastholde sin topplacering.
Fjerritslev IF – Jetsmark IF: 3-0 (3-0)
1-0 (14.) Mathias Albrektsen (assist: Christian Hjortshøj Jensen)
2-0 (23.) Mike Hermansen (Mathias Holm)
3-0 (36.) Mike Hermansen (Mathias Holm)

Fjerritslev IF gik uimponeret af at være oprykker, atter en gang på banen. Resultatet af d blev en ny sejr til holdet, der nu trænger sig på i toppen og for tredje kamp i træk på tre scoringer.
Holdets spillende træner, Mike Hermansen, siger til Jammerbugt Ligaen, at han er godt tilfreds med, hvordan det er gået i de første kampe og fortsætter.
– Vi fik i kampen mod Jetsmark IF lukket godt af nede bagved og samtidig scoret tre gange, så jeg er godt tilfreds, siger han.
Hjemmeholdet præsterede godt og satte sig på kampen, og selv om gæsterne kom til et par chancer, så havde Fjerritslev IF godt styr på kampen.

Biersted IF – Trekroner IF 98: 2-1 (0-1)
0-1 (43.) Daniel Skotte Steen-Jensen
1-1 (55.) Philip Oliver Aabech (assist: Mathias Krog)
2-1 /75.) Christian Jørn Sørensen (Martin Sørensen)

Topopgøret i Jammerbugt Ligaen blev en tæt og spændende affære, da førerholdet Biersted IF hjemme tog imod Trekroner IF 98.
Et hold, som ofte får det skudsmål at være svære at spille mod. Den erfaring gjorde Biersted IF sig også, for ved pausen var man bagud 0-1.
– Vi spillede ikke så god en 1. halvleg og var bagud mod et godt fodboldhold, og den ros skal de have. Men i 2. halvleg fik vi bedre styr på vores spil, og med to scoringer hevet sejren i hus, forklarer træner Tejs Rytter fra Biersted IF.
Det skortede heller ikke helt på chancer til gæsterne i 2. halvleg, og faktisk var Trekroner IF 98 ret tæt på med et målforsøg, som måtte afværges på mållinjen.
Alt i alt erklærede træner Tejs Rytter sig dog tilfreds med holdets indsats i topopgøret.

Gjøl GB – Skovsgaard Boldklub: 0-4 (0-2)
Skovsgaard fortsatte de gode takter, som i runden før resulterede i uafgjort på eget græs mod Biersted IF.
Denne gang gik det ud over Gjøl GB, idet gæsterne kunne drage hjem med sejr på 4-0, og Skovsgaard kunne være tilfredse, mens hjemmeholdet stod tilbage med ærgrelse over resultatet.
– Vi spiller meget godt, og så er det en uheldig scoring af gæsterne efter 9. minutters spil og senere en friløber ved deres mål til 2-0, der sætter sit præg på kampen. Det blev til en fortjent sejr til gæsterne, siger træner Niels-Henrik Rasmussen fra Gjøl B.
Han mener, at hans hold begik nogle dumme fejl og med manglende skarphed i begge ender, løb gæsterne med sejren. Han er fuld af ros til gæsterne for bl.a. et klassespark, som ramte overliggeren, men havde fortjent en bedre skæbne.

Moseby Boldklub – Hune Boldklub: 2-0
Hjemmeholdet Moseby Boldklub kunne med tilfredshed notere sig for sin anden sejr i Jammerbugt Ligaen og kravler dermed yderligere op i tabellen med 2-0 sejren over Hune Boldklub.
Gæsterne spillede en fornuftig kamp, men var uskarpe oppe foran og fik aldrig sine chancer omsat til mål.
Det gjorde hjemmeholdet til gengæld, og med fokus på at ”kigge på bolden” formåede Moseby Boldklub to gange at prikke bolden i mål.
Ifølge træner Bjarne Ploug Nielsen fra Moseby Boldklub var holdets omstillingsspil en del af forklaringen på, at holdet kunne trække sig sejrrigt ud af lokalopgøret.
– Det har været en udfordring at være oprykker i Jammerbugt Ligaen, men jeg var helt sikker på, at vi ville få scoret i denne kamp, fordi vi har ændret vores opstilling og har mere fokus på det fremadrettede spil, siger han.
Allerede fredag 30. april bliver 5. runde i Jammerbugt Ligaen fløjtet i gang. Se den aktuelle stilling her:
https://www.dbu.dk/resultater/hold/3485_343581/stilling

Læs om fantastiske oplevelser og events