Nyheder
imported

Oplev naturens mange glæder på Naturens Dag i Blokhus

Blokhus Klit Camping og Blokhus Outdoor inviterer til bålhygge, krible-krable tur og masser af leg og sjov på Naturens Dag den 8. september

Blokhus Klit Camping og Blokhus Outdoor inviterer til Naturens dag på Kystvejen 52, hvor du og din familie kan gå på opdagelse og bevæge jer rundt i naturen. Vi starter dagen ud med kaffe og kage, som lejrchefen byder på. Hele dagen er der mulighed for at lege og udfordre sig selv og børnene med forskellige aktiviteter rundt på vores store areal. I kan også deltage i gokart ræs, en løbetur i området og en gåtur rundt om pladsen sammen med naturvejleder Klaus David Jensen, som I måske kender fra programmet ”Outdoor Nu”. Der vil blive tændt op i bålet og tilberedt bålmad, som alle er velkomne til at smage på. Har I bare lyst til at lege på vores legepladser, så er I også meget velkomne til det.

– Vi vil gerne vise børn og deres familier naturens mange muligheder. Kom og leg i og med naturen, det er ikke så svært. Vi glæder os til dagen og håber, at rigtig mange vil benytte sig af muligheden for at få fælles oplevelser i naturen, siger Inge Vestergaard, lejrchef på Blokhus Klit Camping, og Michelle H. Christensen, projektleder på Blokhus Outdoor, der begge deltager i arrangementet på Naturens Dag. Vores motto er – Det må gerne se vildt ud – men det behøver det ikke at være.

Landsdækkende arrangement
Arrangementet er en del af ”Naturens Dag”, hvor naturen holder åbent hus med en masse spændende oplevelser søndag den 8. september. Her inviterer Friluftsrådet og Danmarks Naturfredningsforening sammen med en lang række af foreninger, kommuner, naturvejledere, institutioner mv. til naturarrangementer over hele landet. Temaet for i år er ”Mærk Naturen”, og med dette tema sættes der fokus på de mange sanselige oplevelser, som naturen byder på. På www.naturensdag.dk kan I læse mere om de oplevelser, der venter jer denne dag.

–  Med årets tema sætter vi fokus på de små glæder i naturen såsom at høre fuglene synge, føle vinden i håret eller røre ved et levende insekt. Der er vildt mange muligheder i naturen, hvad enten det er i skoven, ved havet eller i baghaven. Så tag børnene i hånden, og kom ud på Naturens Dag” siger Inge.
Hos Blokhus Klit Camping og Blokhus Outdoor fejrer vi Naturens Dag klokken 10-16 den 8. september og det hele foregår på Kystvejen 52, 9490 Pandrup. Læs mere om arrangementet eller se dagens program på vores hjemmeside: www.blokhusklitcamping.dk/naturens-dag.

Læs om fantastiske oplevelser og events