Nyheder
imported

Oplev sommerlandet fra luften

I uge 29 kan man opleve området fra oven, når Jambo Feriepark i samarbejde med Charlie9 Helicopters, sender folk i luften.

Pilot og Ground Operations Manager, Christian Glædesdahl, fra Charlige p Helicopters glæder sig over, at kunne sende de mange turister og gæster i luften i uge 29 – fra d. 21. til d. 24. juli.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

– I sommerhalvåret plejer vi at sende vores sightseeing helikopter (Robinson R44) rundt i landet for at tilbyde alle, der måtte have interesse, en super fed oplevelse. I år er ingen undtagelse og vi glæder os rigtig meget til at flyve ved Jambo Feriepark, forklarer han.

Charlie9 Helicopters er en helikopteroperatør med base i Københavns Lufthavn, Roskilde. Vi opererer primært turbinehelikoptere på krævende film- og fotoopgaver, hvor vi benytter os af det nyeste nye indenfor gyrostabiliseret kameraudstyr. Derudover beskæftiger vi os en del med faldskærmsudspring, watercast og forskelligartede specialopgaver i både ind- og udland. Derudover tilbyder vi helikopterplatformen i forbindelse med to meget populære arrangementer i løbet af netop denne sommer; SwoopChallenge og Post Danmark Rundt.

Arrangementet ved Jambo Feriepark foregår i uge 29 fra d. 21 til 24.juli i tidsrummet fra kl. 10:00 til 22:00. Der tilbydes umiddelbart to ture. Længere tid i luften kan forhandles med piloten.

– Vi tilbyder to slags ture; Standard turen (10-12min. i luften) og smagsprøve på helikopterflyvning (5-6min. i luften). Gæsterne kan selv bestemme ruten indenfor den aftalte tid. Man kan flyve omkring Blokhus, Løkken eller andet. Det er jo et fantastisk flot område heroppe, fortæller Christian. 

Booking kan foregå i informationen hos Jambo Feriepark, direkte ved helikopteren på flyvedagen eller via mail adr.: gla@c9h.dk . Alle flyvninger er begrænset af vind- og vejrforhold samt vægt- og balanceberegninger på helikopteren.

Læs om fantastiske oplevelser og events