Nyheder

På parferie i Blokhus

 | FOTO: Presse
Oplev en af Danmarks perler ved vestkysten i Nordjylland
blokhus strand

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Trænger du til ren afslapning og forkælelse i en perfekt feriedestination i Danmark, så bør du overveje et ophold i den hyggelige ferieby Blokhus, som er beliggende på den smukke vestkyst i Nordjylland.
Den charmerende kystby med den maritime historie, helt tæt på Vesterhavet og en af Danmarks smukkeste badestrande vil give dig fornyet energi. 

Stedet tiltrækker besøgende fra hele Danmark, der vil opleve den fantastiske natur, som kendetegner egnen. Sammen med et væld af spændende aktiviteter, events og oplevelser samt et bredt butiks- og restaurationsmiljø er din ferie fuldendt.

Overnatningsmuligheder er der mange af, men feriehuset i klitterne er en af de mest populære overnatningsformer.

At sove til lyden af bølgernes brus og nyde udsigterne over havet fra terrassen er ren balsam for sjælen.
Hos Feriepartner Blokhus kan du finde de aller bedste sommerhuse i området. Alt lige fra huset tæt på strand og by eller de mere skjulte perler idyllisk beliggende omgivet af marehalm og store hedearealer.

Gode oplevelser til din ferie

Blokhus er ikke kun kendt for den smukke natur, men også for de gode shoppingmuligheder, spisesteder og aktiviteter.
Gå en tur i gaderne i den charmerende by og oplev den hyggelige stemning. Nyd en is eller en god kop kaffe, tag turen til stranden og bestig de høje klitter hvorfra der er en dejlig udsigt.
Uanset om du er på jagt efter highend brands eller de mere budgetvenlige køb, så er der gode muligheder i Kalstrup Livsstilshus, som er beliggende med indgang fra byens torv. Stort indkøbscenter med alt fra tøj, tasker og sko til både damer og herrer samt moderne boliginteriør og specialiteter.
Er du på jagt efter en unik oplevelse og et smukt kunsthåndværk, så kan du samtidig besøge et ægte smykkeværksted. Hos Jan Jørgensen Smykker, der producerer håndlavede smykker i det smukkeste danske design, kan du få en rundvisning eller gå på indkøb. De mange smykker er perfekte som gave eller til dig selv som et varigt minde om Blokhus.
Nyd en dejlig frokost i byen og fortsæt turen til Hune, hvor den anerkendte kunstner Etly Klarborg har butik. Hun står bag den velkendte Klarborg Nisse, som pryder de fleste hjem i Danmark op mod jul. Forretningen bugner af røde keramiknisser, men også unikke souvenirs til andre højtider. De specialdesignede varer vil give dig en autentisk shoppingoplevelse.

I Hune bør du heller ikke snyde dig selv for et besøg i Skulpturparken Blokhus. 20.000 m2 enestående blomsterunivers med imponerende sandskulpturer opført i temaet H.C. Andersens eventyr. Se hvordan de internationale kunstnere har fortolket den folkekære forfatters eventyr og fremtryllet dem til meterhøje skulpturer. Besøget kan kombineres med forfriskninger i parkens hyggelige orangeri.

Musik koncerter på torvet

Events hele året

Hele året er der arrangeret store events i kystbyen, som kan være et godt supplement til din ferie. Alt lige fra gratis musikkoncerter med populære danske kunstnere til hyggelige råvaremarkeder med lokale specialiteter, friske grønsager og smagsoplevelser. Festivaler, kanonaffyringer, udstilling af veteranbiler og motorcykler eller fly, der lander på stranden. Listen er lang og det kan være svært at vælge, men du kan altid orientere dig i den samlede eventliste, udvælge dine egne favoritter og planlægge dit ophold efter det.

Læs om fantastiske oplevelser og events