Nyheder
imported

Pandrup By Night lever op til alle forventninger

SET & SKET: Handelslivet i Pandrup sørgede for en formidabel oplevelse for turister og lokale kunder.

Tekst og foto: Martin Frandsen

Hverken hos butikker eller kunder var der tvivl. Pandrup By Night har været savnet, og hvor var det dejligt, at dagen og aftenens med mange tilbud, underholdning og aktiviteter var tilbage.
Pandrup By Night fredag aften 23. juli tog kegler hos både lokale og turister med sommer i luften, musik, udendørs servering og det store udvalg af spændende specialbutikker i Pandrup – og det var ingen ringere end Kandis, der på fornem vis sluttede aftenen med koncert på en fyldt Markedspladsen.
Pandrup Kaas Handel & Erhverv stod for den gratis koncert, som kunne lade gøre via et stort sponsorat fra Sparekassen Vendsyssels Fond Hvetbo.

Tøj og smykker

Hanne Frederiksen fra Det Gamle Mejeri glæder sig altid til By Night og de travle men hyggelig timer.
– Det er en af vores største handelsdage. Udover vores egne kunder kommer her mange turister, og med det gode vejr har vi masser af gadevarer. Det står en kvart butik derude, fortæller Hanne Frederiksen.
I Vestkystcentret har Lotte Rank Guld, Sølv & Ure også altid gadevarer til By Night.
– Jeg havde det ikke første år, og det var en kæmpe fejl, men jeg har haft det de seneste 23 år griner hun.
– Vi har travlt hele dagen, og kunderne går efter det hele, halskæder, ure, ringe og øreringe – mærkevarer, fortæller Lotte Rank.

Kø foran butikken

Da Sanne Lundbo åbnede sin Kop & Kande klokken 08.00 om morgenen, var der kø for at købe de mange stærkt nedsatte varer.
– Det er gået rigtig godt. Kunderne fortæller, at de er meget glade for, at der sker noget igen, og her er jo masser af turister. Vi har også glædet os til at kunne holde By Night, siger Sanne Lundbo.
Kunderne kunne nyde Else-Kristines flotte kager formet i Wilton bageformen, mens en bartender uden for serverede gratis cocktails til de glade gæster.
Og når sulten skulle stilles var der god mad både hos Pandrup Kro samt en menu på Torvet, hvor der også var musik og aktiviteter for børnene.
– Det er dejligt, at Pandrup endelig kan få lov til at vise, hvad den kan som handelsby, siger Jan Steffensen fra Al-Sport og bliver suppleret af Tommy Bach.
– Og vi er heldige med vejret, så vi kan mærke, der er gang i den.
Det var der også hos Centrum Tøj & Sko, hvor priserne var i bund og rabatterne i top.
– Vi vil gerne give vores kunder og sommergæster gode oplevelser, rabatter og en høj service, selv om vi har travlt – selvfølgelig i håb om, at de kommer igen. Og så er vi taknemlige for det gode vejr, fortalte en glad Jens Jørgen Jensen.
 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events