Blokhus

Rema 1000 i Hune slår dørene op

Der er lagt op til et brag af en åbningsdag
rema 1000 pandrup og hune - danny tjell og brian toft

Der er skuddag d. 29. februar. Det er der på mere end én måde. Det er nemlig netop den dag, at det nye og længe ventede REMA 1000 i Hune skydes i gang. Den populære discountkæde byder kunderne indenfor i et nyrenoveret lokale på 840 m2, hvor ALDI tidligere holdt til. Butikken er indrettet efter samme koncept som kædens øvrige butikker, og det gælder også ledelsesformen, idet 48 årige Brian Toft i lighed med andre chefer i REMA 1000-butikkerne landet over fungerer som selvstændig købmand med frihed til selv at bestemme og bidrage positivt til lokalområdet. På den måde er det en drengedrøm om at få foden under eget bord, der nu bliver til virkelighed. Brian kender i forvejen lokalområdet særdeles godt og er faktisk hjemvendt eksilnordjyde, idet han har haft sin gang her i mange år, ligesom hans lillebror står i spidsen for REMA 1000 i Pandrup, hvor Brian har ”stået i lære” i den seneste tid.

Masser af solid erfaring i rygsækken

Brian Toft understreger i den forbindelse, at de to ikke opfatter hinanden som konkurrenter. Tværtimod skal de to og deres butikker støtte og supplere hinanden til gavn og glæde for kunderne. Sammen er vi stærke, som han udtrykker det. I øvrigt har Brian Toft 30 års erfaring i branchen med en fortid som ansat butikschef i både SPAR og ALDI, ligesom han har været intern revisor og butikschef hos Jem & Fix.

Lagt op til et brag af en åbningsfest

Om selve åbningsdagen fortæller Brian Toft, at der på denne skuddag er lagt op til et brag af en åbningsfest. Der vil således fra kl. 8.00 om morgenen være masser af fest i form af, at den røde løber bliver rullet ud, ligesom der bliver et eldorado af attraktive tilbud på varehylderne i butikken samt diverse smagsprøver. Han tilføjer, at han glæder sig enormt til at klippe snoren samt til at hilse på kunderne og i det hele taget komme i gang med at drive forretningen til gavn og glæde for lokalområdet og kunder fra nær og fjern.

Læs om fantastiske oplevelser og events