Nyheder
imported

Sæson sluttede med Café Vibs match

Så er den sidste match i denne sæson spillet i Blokhus Golf Klub, og med 87 deltagere, var der stor trafik på alle hullerne på banen.

Så er den sidste match i denne sæson spillet i Blokhus Golf Klub, og med 87 deltagere, var der stor trafik på alle hullerne på banen. 

– Det blev en rigtig hyggelig afslutning, hvor solen også var med os det meste af dagen, fortæller Lars Larsen fra golfklubben.

Efter matchen var sponsoren, Cafe Vibs, vært for Gule Ærter, Flæsk, Pølser, og for den som ikke var så vild med de Gule Ærter, Hvidkålssuppe. 

Cafe Vibs var også sponsor for præmierne til matchen.

Her blev det i juniorrækken Rasmus Ellemann med 33 point der blev nr. 1, og Carl Johan Springborg nr. 2.

I C-rækken vandt Jørn W. Buus med 36 point, nr. 2 blev Thomas Lillie (34 point) og nr. 3 Kirsten Hansen (29 point).

I B-rækken, som havde 42 deltagere, var der 5 præmier og her var det Torben Søndergaard Jensen som blev nr. 1 med flotte 40 point. Nr. 2 Poul Schytz Pedersen (34 point), nr. 3 Inger Buus (31 point), nr. 4 Knud Lerche (30 point) og som nr. 5 kom Leif Hansen (29 point).

A-rækken blev vundet af Klaus J. Sørensen med 37 point, nr. 2 Jens Gamst Boelskifte (35 point) og nr. 3 Henning Kvejborg (31 point).

Der var desuden præmier til de spillere som kom tættest på flagene på alle par 3 hullerne. Her fik Kasper Jensen, Klaus Sørensen, Jonna Kande, Niels Boelskifte og Peter Ellemann præmierne.

 

På hul 18 var det længst drive, og her var det Grethe Odgaard og Henning Kvejborg som nåede længst ud.

På hul 13 var det tegnet en linie op på midten af fairway, også her var der en præmie for at ligge tættest på linien, og det må man sige Jens Gamst Boelskifte gjorde, da han kun var 1,5 cm fra linien.

– Det var en super dag, og nu ser vi så frem til den nye sæson starter i 2013, slutter Lars Larsen.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events