Pandrup

Saltum Festdage flyttes også til august

Arrangørerne af Saltum Festdage – Uld og Kunsthåndværk i Saltum by har også besluttet at aflyse deres arrangement, som skulle have fundet sted i weekenden 9. og 10. maj.

Følger uldfestival
– Hvis vi i det hele taget skulle få lov til at holde arrangementet, så turde vi ikke. Det ville være alt for uansvarligt, siger Lis Damgaard.
I stedet bliver festdagene flyttet til 15. og 16. august – samme weekend som Uldfestivalen tidligere på ugen blev flyttet til.

Et plus for byen
– Det har været på tale, om vi skulle aflyse helt. Men det ville være ærgerligt for vores mange kunsthåndværkere, og festdagene er også et stort plus for byen, siger Lis Damgaard.
Desuden fandt man det vigtigt at fortsætte festdagene på samme dato som Uldfestivalen, der tiltrækker omkring 15.000 til 20.000 gæster til Jambo Feriepark.

Hånd i hånd

– Det er blevet en tradition, at vi holder vores arrangement samtidig med Uldfestivalen, og det er vigtigt at holde fast i det. Festivalen byder på meget strik og uld, mens vi byder på meget kunsthåndværk, så det går fint hånd i hånd, siger Lis Damgaard.

Læs om fantastiske oplevelser og events