Nyheder
imported

SALTUM OUTDOOR – Ny kampagnevideo

Saltum Trim er afsender på den nye SALTUM OUTDOOR, der sætter fokus på alle glæder ved et AKTIVT LIV

Vejret viste sig fra sin aller-bedste side, da Blokhus medier i samarbejde med Delsted Productions, skød årets outdoor-kampagne i og omkring Saltum tidligere på sommeren.

Tekst og Foto: Lotte Kande

Videoen der er bestilt af Saltum Trim tager udgangspunkt i alle de herligheder der er ved at bo og leve i et område hvor (barsk) natur, strand og bosætning er i fokus. Derfor var det også vigtigt for kunden, at der blev filmet nogle af de mange aktiviteter som foreningen, Saltum Trim har igangsat, både i form af junior MTB, løb og MTB-wildlife. Derudover vil der i videoen bl.a. også indgå klip fra legefaciliteterne ved Multibanen og Nols sø, hyggestunder i kano og de dejlige oplevelser fiskeriet i området kan give. Alt dette for at vise, at der i Saltum er højt til himlen, masser af grønt for øjnene, at lyset bare er mere fantastisk og at sociale initiativer og foreningsliv er helt i top.

Hvorfor en video:

Michael Larsen der er én af initiativtagerne fra Saltum Trim fortæller, at valget omkring en outdoor kampagne skyldes, at man i Saltum har nogle helt enestående muligheder for at udfolde sig fysisk. – Og det vil vi gerne vise alle omkring os. Udover at kampagnen har en hvervende effekt i forhold til medlemmer, så er tanken samtidig at flere kan få øjnene op for hvor fantastisk Saltum er at bo i. Her findes både et frodigt søområde, spændende og alsidig natur samt én af Nordeuropas bedste strande i baghaven påpeger han og fortsætter. – Det har været vigtigt for os i Saltum Trim, at kampagnen kom i hus. Derfor har vi også arbejdet benhårdt på at søge fonde hjem og med hjælp fra Landdistriktsmidlerne i Jammerbugt Kommune og ”Vind i Østrup” er dette ønske opnået, afslutter han.

 

Overvejer du også en videoproduktion?

Vi laver produktion af virksomhedsvideoer, reklamefilm, produktvideoer, destinationsvideoer, kampagner, firmapræsentationer og instruktionsvideoer m.m.Kontakt Louise Kande eller Lotte Kande på tlf. 70 200 123 eller på e-mail: mail@blokhus.dk – Vi kan med garanti også opfylde dine drømme. Priser fra kun kr. 11.500,-

 

Læs om fantastiske oplevelser og events