Nyheder
imported

Samuel Ljungblahd indtager Blokhus

I forbindelse med TV2/Nords sommerkoncerter på Torvet i Blokhus, kan man tirsdag d. 29. juli opleve svenske Samuel Ljungblahd

Blokhus:

Tirsdag d. 29. juli kl. 19.30 får Blokhus besøg den svenske soulsanger Samuel Ljungblahd

Tekst: Line Lilholt Hansen – Foto: Presse

 

I forbindelse med TV2/Nords sommerkoncerter på Torvet i Blokhus, kan man tirsdag d. 29. juli opleve svenske Samuel Ljungblahd. Som 20-årig flyttede han til Stockholm, hvor han udviklede sit sangtalent blandt andet i forskellige gospelkor med både klassisk og moderne gospel. I slutningen af 90’erne satsede han på en solokarriere og blev i 2000 tildelt ”Utbult-stipendiet” og udgav en EP i et samarbejde med Stefan Olsson.

Han udgav sit første album ”Samuel Ljungblahd” i 2005, og har siden turneret i Sverige og andre nordiske lande til diverse festivaller. I 2006 sang han til alle afsnit af underholdningsprogrammet ”Let’s Dance” i Sverige. I efteråret 2007 udgav han sit andet album ”Reason Why”, der oprindeligt kun blev udgivet i Norge, da der her var mere opmærksomhed omkring ham og flere koncerter. Men med sin medvirken i et svensk musikprogram i 2009, fik han vækket det svenske publikums interesse, og det resulterede i, at han medvirkede i programmet i 2012 og 2014 med blandt andre Lisa Nilsson.

Læs om fantastiske oplevelser og events