Nyheder
imported

Selvforkælelse i første klitrække

Blokhus Efterårsfestival byder også på wellnessoplevelser i særklasse med morgenbadning, sauna i vandkanten, yoga og ren forkælelse.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Hver eneste morgen i efterårsferien har alle mulighed for at få et ægte efterårsgys. Nedenfor Sømærket på Blokhus Strand kan man nemlig helt gratis springe i bølgen blå med Søstjernerne. Til at varme sig, er der mulighed for at ta’ en tur i morgensauna ved vandkanten. – Kig efter saunahytten, det koster 50kr, men det er en god idé at booke plads hjemmefra online på www.visitjammerbugten.dk, fortæller Palle Holmbech, indehaver af Saunahytten.dk

Saunagus

Onsdag d. 18. oktober har man mulighed for at blive lidt ekstra forkælet. Her vil der nemlig være Saunagus med havblik i første klitrække. – Nyd udsigt til det brusende Vesterhav mens den professionelle Gusmester forvandler Saunahytten til et sandt sansemekka vha. rene æteriske olier. Oplevelsen giver et stort velvære, virker udrensende og tilfører fornyet energi. Hver Gus-session varer ca. 1 time og består af to forskellige gus-oplevelser kombineret med et forfriskende dyp i Vesterhavet, fortæller Jannie Ratke O’Connor fra VisitJammerbugten.

Efterårs Yoga

Certificeret yogalærer, Charlotte Sten, vil guide gæsterne i en dynamisk serie af yogastillinger tirsdag d. 17. oktober kl. 10.00, efterfulgt af en blid yin yoga (bindevævstræning) til at komme ned i gear og finde ro, balance og overskud med. Mød blot op. Skal der mere fart over feltet, på vand, kan man fredag d. 20. oktober opleve SUP yoga på et padleboard ved grusgraven bag Hune kirke. Charlotte Steen guider alle uanset nivea sikkert igennem eftermiddagens lektion.  – Der er stor mulighed for at udfordre sig selv når der for første gang inviteres til SUP Yoga på søen i Hune. Dinbalance og udholdenhed bliver udfordret i smukke omgivelser, afslutter Jannie. 

Læs om fantastiske oplevelser og events