Nyheder
imported

Set & Sket: Lokal grusgrav i nye hænder

Avas har primo januar overtaget entreprenør, Leif Clemmensens grusgrav på Lundergaardsvej i Pandrup

Tekst og foto: Lotte Kande

Avas har primo januar overtaget entreprenør, Leif Clemmensens grusgrav på Lundergaardsvej i Pandrup.

Da Leif Clemmensen tidligere på året valgte at hellige sig sine aktiviteter i Kaas Stålbyg, var det helt naturligt for Avas med John Bernth, daglig leder af Pandrup afdelingen, at overtage den attraktive grusgrav i Pandrup.

Grusgraven på Lundergaardsvej er en afløser for den gamle grusgrav i Hune, som de fleste i dag kender som en flot rekreativt naurområde, fortæller John Bernth og fortsætter, -vi forædler råstoffer direkte fra grusgraven og klargør materialerne, læsser dem på lastbiler således de kan leveres direkte til kunden. Herudover vil vi naturligvis fortsat stå for udlejning af gummiged.

I dag driver Avas tre grusgrave, dels i Ellidshøj og Duedal samt denne nyerhvervede i Pandrup. -Fra Grusgraven kan vi levere alle typer grusgravsmaterialer og råstoffer til byggesektoren. Nogle råstoffer udvinder vi selv, mens andre hentes hos vores samarbejdspartnere fortæller han. Ligesom han med et smil på læben tilføjer at Jørgen Nielsen der har været på pladsen de sidste 30 år, fortsat vil være at finde.

Det er en stor fornøjelse for hele Avas koncernen at have fået muligheden for at overtage en grusgrav. – Det er altid en fordel, at vi nu selv har bestemmelse over hvilke produkter der skal sættes i produktion. Vi kan herved udføre kørsel af golfbanesand, muldjord og senest har vi overdraget 70.000 m3 til de nye vindmøller i Østrup, Saltum afslutter han.

Fakta:

John Bernth – Vognmand, Kran & Containerservice blev i 2013 overtaget af Avas. John Bernth fungerer fortsat som daglig leder af Pandrup afdelingen.

Læs om fantastiske oplevelser og events