Nyheder
imported

Set & Sket: Velvære og livstil hitter

Lifestyle Blokhus er i forkælelseshumør – og har været det hele sommeren. Hver tirsdag byder de nemlig på spændende behandlinger.

 

Set & Sket:

Velvære og livstil hitter

Lifestyle Blokhus er i forkælelseshumør – og har været det hele sommeren. Hver tirsdag byder de nemlig på spændende behandlinger.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

-Der har været run på og jeg er især meget overrasket over den store efterspørgsel der har været i forbindelse med det spirituelle univers fortæller butiksansvarlige, Simone Poulsen fra Lifestyle Blokhus. Butikken har hele sommeren været i forkælelseshumør og har tilbudt alt indenfor behandlinger og velvære samtidig med, at man har kunne spørge ind til forskellige sundhedsprodukter, få lækker ansigtsmassage eller skuldermassage – men det er ikke slut endnu tilføjer Simone. Velværeaftenerne afholdes til og med tirsdag i uge 33 og alle er velkomne til at kigge forbi. Der vil også være en akupunktør til stede med  D-tox fodspa behandlinger,  der giver en fantastisk udrensning af kroppen og kan forbedre træthed, allergier, kredsløbsforstyrrelser i hænder og fødder, udbrændthed, migræne, urinvejsinfektion, åbne skinnebenssår, gigtlidelser og fibromyalgi. Yderligere har man mulighed for at få tydet sine drømme eller prøve at få lagt tarot kort.

-Aftenen byder naturligvis også på lækre smagsprøver fra lakridseriet, vores specialøl og lækre vine ligesom der altid vil være gode tilbud at finde afslutter Simone. 

Læs om fantastiske oplevelser og events