Nyheder
imported

Skal vi flette vore julehjerter sammen?

Ny udstilling med Evas Julehjerter på Museum for Papirkunst.

Tekst: Presse – Foto: Poul Nymark

En familietradition bliver til en oplevelse på Museum for Papirkunst, som lørdag 13. november åbnede den nye udstilling ”Evas Julehjerter”..
Det er en imponerende udstilling om flere generationers passion for julehjerter og en tradition, som de fleste af os kender, men sjældent har set så rigt udfoldet.

Mød Eva og vær med i workshop

Samlingen af julehjerterne vækker julestemningen og nostalgien i os alle, og ved åbningen af udstillingen var der rig mulighed for at komme i den helt rette julestemning, da Eva hjalp gæsterne til at designe deres eget unikke julehjerte i værkstedet.
Desuden kan man købe julehjerteskabeloner med dig hjem og fortsætte den hyggelige tradition i hjemlige rammer, og du kan dele dit eget papir med Eva og blive en del af det store julehjerte-fællesskab.

Vores Papir

”Evas Julehjerter” er en del af udstillingsrækken Vores Papir, som indeholder nærværende udstillinger af nostalgiske private papir-samlinger og deres samlere.
Med udstillingsrækken vil vi formidle de personlige historier, som knytter sig til samlinger i troen på, at det personlige er genkendeligt og skaber genklang i de besøgende.
Udstillingen ”Evas Julehjerter” varer til 1. februar.

Mere jul i Blokhus

November og december er noget særligt i Blokhus.

Masser af hyggelig julebelysning, butikker, der er klar til julehandlen og restauranter, der er klar med gode spiseoplevelser.

Skal du på besøg i Blokhus, så kunne du måske også være interesseret i disse 3 gode juleoplevelser.

> Blokhus Skøjtebane

> Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus

> Besøg Etly Klarborg´s Nissebutik i Hune

Læs om fantastiske oplevelser og events