Nyheder
imported

Skøjtebanen kan se tilbage på en sikker sæson

Der var isnende oplevelser for hele familien i trygge omgivelser.

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark

Blokhusfonden kan se tilbage på en efter omstændighederne fin sæson for skøjtebanen på Torvet i Blokhus, som i vintermånederne var en populær oplevelse på Torvet i Blokhus.
– Ud fra de givne præmisser så har vi alt i alt haft en vellykket sæson. Det er gået fint. Folk har bakket op om attraktionen, og det er vi dybt taknemlige for, siger Rasmus Hundrup fra Iscafeen, som har stået for driften af banen.

Positive reaktioner
Han har fået rigtig mange positive reaktioner fra gæsterne.
Både for selve aktiviteten og for, hvordan det kunne afvikles, så alle, både gæster og frivillige, har kunnet føle sig trygge.
Ud fra et forsigtighedsprincip måtte der højst være 30 på banen ad gangen, og de skulle skøjte samme vej rundt, ligesom der var ensrettede ind- og udgange til bane-arealet.
Men selv om der var mindre kapacitet end vanligt, så blev der med udvidede åbningstider gjort, hvad man kunne for, at familierne kunne få den hyggelige oplevelse i Blokhus.
– Vi troede på, at vi kunne få en god sæson med skøjtebanen, og det endte efter omstændigheder super godt også takket være vores mange dygtige frivillige. En stor tak til dem for deres store indsats, siger Rasmus Hundrup også på vegne af Blokhus Fonden.
– Nu glæder vi os til den næste sæson.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events