Nyheder
imported

Søges: Nye frivillige hvalguider til sæsonen 2019

Hvalen kommer til Blokhus to gange i 2019. Vil du være med til at guide gæsterne om hvalen? Dette værende den 13. april – 2. juni og igen den 7. september til den 27. oktober. Der er fælles oplæringsdag den 2. april på Nordsøen Ocenarium.

Sponsoreret indlæg:

Skelettet af Finhvalen kommer til Blokhus d. 13. april – d. 2. juni og igen d. 7. september til d.  27. oktober.

Vil du være Hvalguide?

Der er fælles oplæringsdag den 2. april på Nordsøen Ocenarium.

Destination Blokhus og VisitJammerbugten glæder sig over at finhvalen kommer igen til påsken 2019. Den er et kæmpe tilløbsstykke, den har en sjov historie og så fanger den virkelig den brede målgruppe.  Aftalen for 2019 er på plads – og hvalen gæster destinationen hele to gange, hvortil der skal bruges søde hvalguider.

Nu kan frivillige igen tilmelde sig tjansen som hvalguide, når der bliver oplæringsdag d. 2. april på Nordsøen Oceanarium.

Vær’ med til at formidle omkring Finhvalen i Blokhus. Du får ansvaret for at øse ud af din viden om hvaler i almindelighed og finhvalen i særdeleshed, mens finhvalen udstilles i Blokhus. Erfaring og forkundskab er ikke en nødvendighed, da du som hvalguide får undervisning, træning og viden inden du starter som hvalguide. Du skal blot have interesse for formidling, service og være interesseret i at fortælle om vores 18 meter lange finhval-skelet, fortæller Jannie Ratke fra VisitJammerbugten.

For mere info kontakt Jannie 72578974 eller jrk@jammerbugt.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events