Nyheder
imported

Søstjernerne inviterer til bad, yoga og sjov på strande

Alle er velkomne til at deltage i eventen på Blokhus Strand.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Foreningen Søstjernerne inviterer alle til en event på Blokhus Strand lørdag 30. juli mellem kl. 10.00 og 14.00.
Her mødes alle interesserede – fastboende som turister – på stranden neden for Sømærket, ved betonklodsen, inden der skal bades.
– Bagefter er vi vært for en kop kaffe og en lille én samt juice til børnene, fortæller Birgitte Ravn, formand for Søstjernerne.
– Derefter er der mulighed for deltage i yoga, ligesom der vil være to vogne med saunagus og instruktion i paddle, hvis vejret tillader det, supplerer næstformand Jan Bloch.
Og for børnene er der konkurrence i at bygge sandslot med præmier selvfølgelig.
– Alle er meget velkomne til vores arrangement, der handler om de tre S´er, nemlig social, sikkerhed og sundhed. Det passer til vores formål – at bade sikkert, have socialt samvær og en sund krop i en sund sjæl, fortæller Birgitte Ravn.
Og samtidig er Søstjernerne med til at markedsføre og gøre Blokhus til en helt særlig badeby.

Mødes ved Sømærket
Gennem de seneste 17 år har Søstjernerne mødtes på Blokhus Strand for at bade alle dage året rundt.
For to år siden, 25. marts 2020, blev foreningen Søstjernerne oprettet for at gøre det muligt at søge fonde om støtte til remedier og aktiviteter.
Den gang var der 22 medlemmer, men i dag er der ikke færre end 120, heraf 43 mænd, og i løbet af de seneste 14 dage er yderligere fem medlemmer kommet til Søstjernerne, som også er på udkig efter lokaler nær stranden til remedier.
– Der er flere grupper, som bader året rundt på stranden. Men foreningen Søstjernerne mødes altid neden for Sømærket ved betonklodsen hver dag klokken 08.00, og her er alle velkomne, selvfølgelig også turister, siger Birgitte Ravn og tilføjer.
– Udover morgendukkerten har vi også fuldmånebadning.

> Se program for Søstjerneevent

> Find flere events

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events