Nyheder
imported

Sol og Strand overtager sommerhusbureauet Top-Ferie ApS

Pr. 6. januar 2018 har Sol og Strand Feriehusudlejning overtaget firmaet Top-Ferie i Frøstrup. Hermed udvider Sol og Strand sine aktiviteter ved den nordjyske vestkyst og på Nord- og Vestsjælland med i alt ca. 60 ferieboliger.

Sol og Strand Feriehusudlejning, der har hovedkontor i Hune nær Blokhus, har med virkning fra den 6. januar 2018 opkøbt Top-Ferie, som har drevet formidling af sommerhusudlejning primært ved Nordjyllands vestkyst og på Nord- og Vestsjælland. Nyerhvervelsen hilses meget velkommen hos Sol og Strand, der de seneste år har oplevet stærkt stigende efterspørgsel efter sommerhuse til leje. De nytilførte ca. 60 sommerhuse til udlejning vil derfor hos Sol og Strand straks blive markedsført for et meget stort og købedygtigt publikum på bureauets forskellige markeder.

– Vi oplever for øjeblikket en meget stor efterspørgsel efter huse til leje, og visse steder i landet er det vanskeligt at imødekomme behovet med de sommerhuse, vi disponerer over. Derfor er vi meget tilfredse med, at vi har kunnet forhandle os frem til en aftale om overtagelse af Top-Ferie, siger salgs- og marketingdirektør hos Sol og Strand Feriehusudlejning, Thomas Christiansen, og fortsætter: – Vi er allerede nået langt med at organisere de fremtidige arbejdsopgaver, og vi har masser af spændende planer omkring markedsføringen for sæson 2018. Vi forventer både i forhold til ejerne og lejerne i de enkelte ferieboliger at kunne leve op til de forventninger, som helt naturligt opstår, når nye kræfter kommer til.

Markedsføringsdelen er et af de områder, der bliver væsentligt forbedret med opkøbet. Det skyldes, at den nuværende markedsføring suppleres af Sol og Strands markedsførings- og afsætningskanaler, som blandt andet indebærer anvendelse af søgemaskiner, sociale medier, et nyhedsbrev med over 100.000 modtagere og kommunikation på seks sprog frem for hidtil kun ét.

Som repræsentant for sælgerne af Top-Ferie udtaler Dion Jensen i forbindelse med handelen følgende: – Jeg har nu i nogle år drevet sommerhusudlejningsfirmaet Top-Ferie – på det seneste i samejerskab med min bror, Walther og Finn Jensen. Finn og jeg har derudover tidligere arbejdet sammen som kolleger og ansatte hos Sol og Strand. Arbejdet med sommerhusudlejning har fyldt rigtig meget i vores aktive erhvervskarriere, og det har været meget spændende, men nu føler vi, at tiden er inde til at prioritere andre gøremål i vores tilværelse. Vi har derfor besluttet at sælge vores virksomhed til det største nordjyske sommerhusudlejningsfirma, Sol og Strand Feriehusudlejning i Blokhus.

Dion Jensen er af den opfattelse, at valget af Sol og Strand som køber af Top-Ferie er det helt rigtige. Det begrunder han som følger: – I den tid, vi har drevet sommerhusudlejningsbureau, har vi altid haft et godt samarbejde med Sol og Strand, hvorfor det har været en helt naturlig beslutning for os at lade Sol og Strand tage over. Derudover har det været af afgørende betydning for os, at Sol og Strand allerede er repræsenteret med lokalbureauer på de destinationer, hvor Top-Ferie har huse til udlejning. Det vil derfor ikke være noget problem fremadrettet via Sol og Strands lokalkontorer på disse steder at varetage de opgaver, der er forbundet med klargøring, tilsyn, nøgleud- og indlevering, der hører med til at servicere såvel husejere som de gæster, der afvikler ferieophold i de enkelte huse. 

Læs om fantastiske oplevelser og events